Sayfa 280/1012 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Ykb bugün görüştüm %24 pazarlıksız 32 gün verdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Banada size özel 24,65 demiş

2. Merhaba, bir "illüzyon" lafıdır gidiyor. TL illüzyon da dolar değil mi? Ya da borsa çok mu gerçek? Altın dersek, nedir yani altın? Topraktan çıkan maden, hayatım boyunca altına yatırım yapmadım. Yanlış anlaşılmasın burayı takip edip bankalara mümkün olduğunca az para kaptırmak benim asıl derdim ama bu kadar çok TL aslında gerçek mi, değil mi muhabbetinden sonra yazayım dedim.
    Dip not : Şahsen hep TL ciyim. Bazen de tahvil, ama ytd. Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Yani eski hisselerimin üstüne yine hisse eklemeye devam edeceğim diyor.
    Benim bildiğim dudu abey de Hektas, Ereğli vardı.
    Son zamanda başka ne taşıyordu bilmiyorum.

4. Biraz altın a yönelsek diyorum.
    Altında bir gelecek varmıdır?
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    Biraz altın a yönelsek diyorum.
    Altında bir gelecek varmıdır?
    Altın dolar aynı. birlikte yükselip birlikte düşüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Gunnar Yazıyı Oku
    Merhaba, bir "illüzyon" lafıdır gidiyor. TL illüzyon da dolar değil mi? Ya da borsa çok mu gerçek? Altın dersek, nedir yani altın? Topraktan çıkan maden, hayatım boyunca altına yatırım yapmadım. Yanlış anlaşılmasın burayı takip edip bankalara mümkün olduğunca az para kaptırmak benim asıl derdim ama bu kadar çok TL aslında gerçek mi, değil mi muhabbetinden sonra yazayım dedim.
    Dip not : Şahsen hep TL ciyim. Bazen de tahvil, ama ytd. Saygılar.
    Sürüye uydu Dudu üstad. Doların sahibi ceza kesti, herkesin aklı başından gitti. Doların sahibi ile iyi gecinirlerse TL iluzyon olmaktan cıkar. Hatta şunu diyim, şuan TL piyasadan deli gibi cekiliyor. Emlak iluzyon olucak, TL gercek olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Altın dolar aynı. birlikte yükselip birlikte düşüyor.
    Her zaman olmasada bu aralar öyle.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Kisa vadeli dusunme. Dolarin dusmesinde Brent petrolun 86 dolardan 58 dolara gelmesi etkili oldu. Abd ile iliskiler duzeldi ve bir anda Fed guvercinlesecek diye algi olusturuldu.

Ancak Turkiye nin makro ekonomik gostermeleri duzelmedi, tam tersine kotulesti. Dis ticaret aciginin azalmasi, cari fazla vermemiz vs bizim marifetimizle olmadi, tam tersine Turkiye nin cari fazla vermesi krizin habercisidir, cunku uretim kapasitesinin daralmasina isaret eder.

Ayni sekilde kredilerde ki daralmada, sanayi verilerinde ki ciddi dususte SOS veriyir.

Yine tahvil faizlerinin dusmesi de tipki 1994 te yapildigi gibi ihalelerin iptal edilmesi ile oldu. Yani ortada suni bir duzelme var, rasyonel degil.

Petrolun de daha fazla dusmesi iyi olmaz. Kisaca dunya 2019 2020 de buyuk bir global krizi konusmaya basladi. Yeni bir QE olmayacagina gore bu krizden en cok etkilenecek ulkelerin basinda Turkiye geliyor.

En kucuk olumsuz haberler TL uzerinde baski olusturur. Bu yuzden mumkun oldugunca iktidar Abd ile surtusmemeye dikkat ediyor.

Secim yaklasiyor. Su kosullarda iktidarin buyuk kentlerde kazanmasi kesin degil. Oyle olsaydi Mhp nin kapisina gitmezlerdi.

Aceleci olma. Algilarin seni uzmesine izin verme. Mart ayina daha cok var. Ev almakta da aceleci olma.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Alenichev hocam
    Gorusleriniz her zaman yerinde olmustur lakin benim anlam veremedigim brent dolari dusurduyse euro ve gbp neden dusuyor?

Aslinda dolar yerine bence su ara euro daha mantikli gibi. Sat firsati verse euroya gecmeyi dusunuyorum...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 280/1012 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •