Sayfa 43/540 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 4314 madde; 337 - 344 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

  1. #337
     Alıntı Originally Posted by Egem Yazıyı Oku
    Maşallah çok sağlam yatırımcıları var ne alıyorlar ne satıyorlar
    Giderse kimse tutamaz merak etme
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

  2. #338
    Habermi geldi arkadaşlar

    GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3. #339
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    çanakkale-kocaeli
    Gönderi
    148
    GANA da Aksa Enerji Dönemi Başladı
    Türkiye de rekabet gücü azalan santrallerini yüksek kapasite kullanım oranlarıyla çalıştırabilmek için rotasını Afrika ya çeviren Aksa Enerji, Afrika ülkelerindeki acil enerji ihtiyacına çözüm getiriyor.

    Şirketin Gana Cumhuriyeti ndeki HFO santrali üretime başladı. Aksa Enerji nin Madagaskar Cumhuriyeti ndeki akaryakıt santralinin Temmuz ayı sonunda, Mali de Cumhuriyeti ndeki akaryakıt santralinin de Haziran ayı sonunda devreye alınması bekleniyor.

    Gana da kurulan enerji santrali ülkenin elektrik tüketiminin yaklaşık yüzde 15 ini karşılayacak

    Afrika yatırımlarının ilk adımını Gana Cumhuriyeti nde atan Aksa Enerji nin, 2017 yılı içinde kurulu gücünü 300 MW ın üzerine taşımayı hedeflediği santral, tamamıyla devreye girdiğinde, ülkenin elektrik tüketiminin yaklaşık %15 ini karşılayacak. Santralde üretilecek elektriğin tamamı Gana ya alım garantili olarak ABD doları bazlı fiyat üzerinden uzun vadeli enerji satış anlaşması ile satılacak. Aksa Enerji nin üretilecek elektrik için altı buçuk yıl satış garantisi bulunuyor.
    Sırada Madagaskar ve Mali var

    Aksa Enerji nin Madagaskar Cumhuriyeti nde 120 MW kurulu güce sahip olacak akaryakıt santralinin 66 MW güçteki ilk kısmının Temmuz ayı sonu itibarıyla devreye alınması planlanıyor. Santralde üretilecek elektrik için 20 yıl satış garantisi mevcut. Şirket bunun yanı sıra Mali nin başkenti Bamako da da 40 MW kurulu güçteki akaryakıt santralinin inşaatına hızla devam ediyor. Mali Santrali nin ise Haziran ayı sonunda devreye girmesi bekleniyor. Aksa Enerji, Türkiye de de rüzgâr, doğal gaz, hidroelektrik, fuel-oil ve linyitten oluşan enerji üretim santralleriyle 2.000 MW ın üzerinde kurulu güce sahip.
    Aksa Enerji Üretim A.Ş. Hakkında

    1997 yılında bir Kazancı Holding iştiraki olarak kurulan Aksa Enerji, Türkiye nin halka açık en büyük serbest enerji üreticisidir. Globalleşmeyi hedef edinen Aksa Enerji, yerel bir enerji şirketinden KKTC ve Afrika kıtasındaki santralleriyle global bir enerji şirketine dönüşmektedir.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Rüzgar YEKA İçin Teklif Tarihi Belli Oldu
    Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ihalesi için son teklif verme tarihi 27 Temmuz 2017 olarak belirlenirken, açık eksiltme usulüyle yapılacak ihalede kilovatsaat başı tavan fiyat 7 dolar/cent oldu.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları ve Bağlantı Kapasitelerinin Tahsisine İlişkin yarışma ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

    Buna göre, kurulacak bin megavatlık rüzgar santrali için yatırımcılar son tekliflerini 27 Temmuz 2017 saat 12.00'ye kadar Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğüne teslim edebilecek. Başvuruların incelenmesine aynı gün ve yerde saat 14.00'te başlanarak detaylı inceleme yapılacak.
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'da yaptığı açıklamada, bu projede ilk olarak yüzde 65 yerli üretim ve yüzde 80 yerli mühendis şartının olduğunu belirtmişti
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    BU BELEDİYELERİNDE ARTIK HAT VE TRAFO İŞİNE GİRMELERİ AÇISINDAN PAYLAŞIYORUM.

    Karamürsel'de Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor
    Karamürsel Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje ile elektrik direkleri yer altına alınıyor.

    Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Kayacık Camii Batısındaki, yaklaşık 320 metre uzunluğundaki yolda elektrik direkleri sökülüp yer altına alınıyor.

    6 adet taşıma ve 1 adet trafo direğinin sökülmesinin ardından 7 adet aydınlatma direğinin dikileceği sokakta, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Elektrik direklerindeki tellerin bağlantılarından kaynaklanan sorunları gidermek ve elektrik kesilmelerindeki sıkıntıları minimize etmek adına yapılan proje, biten hat çalışmalarının bağlanmasıyla hayata geçirilecek.

    Karamürsel Belediyesi Tarafından gerçekleştirilen çalışmanın alt yapı ve üst yapı düzenlemeleri yapılarak en kısa sürede bitirilmesi planlanıyor.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ÇOK DAHA FAZLASINI PAYLAŞA BİLİRİM AMA GEREK YOK HERHALDE , ANLAMANIZ GEREKEN HEMEN HEMEN BÜTÜN BÜYÜK KÜÇÜK ŞİRKETLER ENERJİ ALANINA YATIRIM YAPIYOR.
    % 51 YERLİLİK ŞARTI OLMASI VE KENDİ SEKTÖRÜNDE % 50 HAKİMİYETLE YURT İÇİNİ / YURT DIŞININ YAKALAMASI BENCE DAHA 2-3 YIL ZOR DURUYOR.
    HİSSE FİYATINI VE TAKASLARI MERAK EDİYORSUNUZ: KAP HABERİNE BAKDIĞINIZDA GEDİK İN SİZLERDEN TOPLADIĞINI TOPLU OLARAK AKTARDIĞINI GÖRECEKSİNİZ.ALACAK HİSSE KALMAYINCA FİYAT BİR ÜST KADEMEYE ÇIKAR.8*9*10*11*12*13*14*

    NE DİYORDU ENİS BEY , BİLANÇOLARLA HİSSE FİYATININ GERÇEK DEĞERİNE GİDECEĞİNE İNANIYORUM !( ilk çeyrek i bekliyoruz.)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ************************************************** ********************************************
    SON OLARAK, HALKA ARZ DAN ALAN ARKADAŞLAR İÇİN TEKRAR EDEYİM ;
    2016 Olağan Genel Kurul
    Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan 2017 tarihinde Cuma günü saat 14:00te,1. Organize Sanayi Oğuz Cad. No:6 06935 Sincan / ANKARA adresindeki Şirket merkezinde yapılacaktır.
    ŞUNU BELİRTMEKDE FAYDA VAR, BENİM ŞİRKETİN BÜYÜMESİ ,YÖNETİMİ İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR ŞİKAYETİM YOKTUR.TAM TERSİ ÇOK HEMDE ÇOK MEMNUNUM,
    HALKA ARZDAN ALAN ARKADAŞLARIN SORMASI GEREKEN SORULAR MEVCUTTUR


  4. NE DİYORDU ENİS BEY , BİLANÇOLARLA HİSSE FİYATININ GERÇEK DEĞERİNE GİDECEĞİNE İNANIYORUM !( ilk çeyrek i bekliyoruz.) bekliyoruz bakalım çalışmışlarmı yatmışlar mı göreceğiz

  5. http://hizliresim.com/ojNjRX

    Herkes borsa düşecek referandum öncesi mala girilmez diyor. Ben ilave alım yaptım.

  6. Gözler artık referandum sonrası bilançolara çevrilecek...
    2017 3 aylik bilanço tarihleri
    http://www.borsaajans.com/2017-3-ayl...eri-20877.html

    LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7. #343
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    çanakkale-kocaeli
    Gönderi
    148
    TARZIM DEĞİLDİR AMA BİRAZ KAFA PATLATALIM:
    Hisse dolaşımını arttırabimek için neler yapılabilir ? aşağıya bakalım !...
    Genel Kanuni Yedek Akçe, Ödenmiş Sermaye 'nin %20'sine ulaştığından (8.000.000 TL) 2016 yılında ayrılmamıştır
    Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 40.000.000 Kayıtlı Sermaye Tavanı 100.000.000
    Kardan Ayrılan Kısıtlanmış Yedekler 15.722.489 Geçmiş Yıllar Karları 41.819.365
    Net Dönem Karı 36.453.121 karpayı olarak dağıtılması düşünülen 18.226.000
    geçmiş yılların karları , bu yılın karının yarısı vs... eklenerek sürpriz bir sermaye artışı da gelebilir mi ? yanında da 0.45 temettü
    önümüzdeki yılın karının yüksekliği ile BU FANTEZİ OLMASA BİLE ARTIK 2018 DE SERMAYE ARTIŞI OLMASI KAÇINILMAZ OLUR.
    ----------------------------------------------------------------------------
    ABB /// ULUSOY ELEKTRİK in devamlı iş yaptığı bir firmadır, aynı zamanda SİP den %51 dolayı iş ilişkisi yoğunlaşarak devam ediyor.
    .
    ABB, Türkiye nin en büyük güneş enerjisi projesi için yüksek standartlı mühendislik çözümlerini Kayseri OSB nin hizmetine sunuyor.

    Seferoğlu Elektrik/ Efektif Enerji firması tarafından kurulan santrallerde, PVS800 1000 kW lık merkezi inverter ile çözüm ortağı olan ABB, inverterleri saha şartlarına uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmış beton köşklerde tedarik ediyor.

    Modüler yapıdaki ABB PVS800 merkezi inverterler 1000 kW lık modelinde toplam üç adet inverter modülü ve LCL filtreleri ile hızlı servis olanağı sunuyor. Tek pano ve toplamda dört bölümden oluşan merkezi inverter kompakt yapısı sayesinde kurulum yapan firmaya montaj kolaylığı sunarken, beton köşk içinde kuruluma hazır bir şekilde sunulan ABB PVS800 merkezi inverter, tek kontrat ile birçok kalemi ABB den tedarik edebilmenin kolaylığı ve güvencesini yatırımcılara sunuyor.
    ABB Türkiye hızla gelişmekte olan güneş enerjisi sektörünün ihtiyaçlarına doğru mühendislik çözümleri, optimize edilmiş paket sistemler ve güvenilir servis ağı ile destekliyor.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Güneş ve Rüzgar Enerjisi Santrali Kuracak
    Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, yenilenebilir enerjiyi desteklemek amacıyla ilçelerde güneş ve rüzgar enerjisi santralleri kurulması için karar aldı.

    Belediye Meclisinin, 2. Başkan Vekili Nail Çimen başkanlığında yapılan toplantıda, kente ilişkin konular görüşüldü. Meclis e sunulan Başkanlık yazısında, Ankara nın sanayileşme hızına, artan nüfusa ve büyüyen ekonomisine paralel olarak enerji kaynakları tüketiminin de yükseldiği belirtildi. Güneş enerjisi santralleri ve rüzgar enerji santrallerinin, yapım-işletme maliyetleri ve verim açısından karlı bir enerji elde etme yolu olduğu bildirilen yazıda; fosil yakıtların doğaya verdiği zarara da dikkat çekildi. Başkanlık yazısında, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı na, güneş enerjisi potansiyeli olan ilçelere güneş enerji santralleri, rüzgar enerjisi potansiyeli olan ilçelere rüzgar enerji santralleri kurulması için ihale yapılması ve yapımı tamamlandıktan sonra da işletilmesi ya da kiraya verilmesi için yetki verildi.
    Konuya ilişkin, ulusal veya uluslararası kredi kuruluşları veya bankalarla kredi anlaşması yapılması konusunda ise Mali Hizmetler Daire Başkanlığı na yetki verilmesinin ardından başkanlık yazısı, oy birliğiyle kabul edildi.

  8. 10.93 ten destek attım. Maşallah şirkete. Nazar değmesin.

Sayfa 43/540 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •