
Originally Posted by
rxpu
Ben sanırım öğle saatlerinde (veya tatillerinde) aradığım için bekletiyorlar. 5 dakika önce tekrar aradım yaklaşık 2.5 dakika bekletti hatta.
Tüm detayları tekrar sordum. 250k sınırı yok ama 250k üzerinde faiz oranı hafif düşebilir dedi mt. Ne kadar düşer diye sordum. Örneğin 250k üzerine 32 gün için 24.75 yerine 24.25 verebiliyoruz dedi. Ayrıca 90 gün üzerine ise yine 250k üzerine %24 verebiliyoruz dedi. Şubeye göre yine de iyi oranlar.
Ben şubeye gıcık oldum. Eğer bu oran mevzu hep böyle 80-100 baz puan arkadan takip edecekse ben de şubeyle vedalaşacağım.
Burgan şubelerde (enazından bizim MT si) ilgi sıfır. Ukala olanı bir yana Sanki tok satıcı modundalar. MT sanki tazminatı verseler de gitsem havasında. Bazen, Vade dönüşü oran bile alamıyorsunuz. Yönetimin personel hakkında kalite kontrol çalışması yapması lazım.
Bu digital iyi olmuş. Kişi hayatında bir kez kullandırılan güldüren hesap saçmalıktı.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri