Sayfa 733/969 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Kademe ve AKD paylaşabilirmisinz rica etsem

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Baygeorge abi şu bilgini başka hisselerde degerlendirsen bizde sana takılıp üç beş kuruş kazansak olmaz mı. Teklifimde ciddiyim.
    boran dostum o zaman 5 tavan kaçırıp 5 haftalık faize hak kazanmıştın ahaha))şakaydı şaka beygeorge seviliyor sayılıyor )
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Kısa vadeli kafamiza göre takılırız,uzun vadeli baygeorge nın stratejisini uygulariz. Bukadar hareket sağlığı bozar, trend yükselişi sessiz sakin bize bu lazım.yaslandik artık.

4.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    KAraderili Vkgyo ya gitti sanırım çünkü bir ara tavsiye etmiş idi .
    ISGSY kalan her kimse malı uygun bir aralıkta devredecek ve gidecek sanırım .
    ISYAT a gün doğdu 7 gün boyunca sattıklarını uzun vadede yerine koyar artık .
    Sayamadım, ya 2 ya 3 kere 1,50 lere kadar indirip asansör yaptı.
    Maliyetini çok düşürmüş dostlr mevcuttur onlara sözüm yok. Bir kere daha o seviyelere getirirlerse önünde durulmasını tavsiye etmem.

Bay George'un bir zamanlar işaret ettiği 78 kuruş olmasa bile 1 liraya yaklaşmadığı müddetçe radarıma almam.

5.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Maliyetini çok düşürmüş dostlr mevcuttur onlara sözüm yok. Bir kere daha o seviyelere getirirlerse önünde durulmasını tavsiye etmem.

Bay George'un bir zamanlar işaret ettiği 78 kuruş olmasa bile 1 liraya yaklaşmadığı müddetçe radarıma almam.
    Üstadım o kadar da değil bu sene ben umutluyum genel gidişat olarak .Dediğiniz fiyatlara ancak olağanüstü bir durum olursa gelebilir .

6. şimdi spk kücük yatırımcıyı koruma altınamı almış oldu.. Allahtan çok almamıstım, kardan zarara gectik

7.  Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    şimdi spk kücük yatırımcıyı koruma altınamı almış oldu.. Allahtan çok almamıstım, kardan zarara gectik
    bu yorumum avod içindi yanlıs yere yazmısım

8.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku

4 defa 150 den 2 üzeri hareket yaptı bu 5. oldu. Ama bu kez 16X dan döndü. Görünen o ki sonuç değişmeyecek.

ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 733/969 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •