Sayfa 168/639 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bu hissede teknik sökmez biliyorum ama sıralı dirençler 34 37 42 sonrasında 87 ye kadar önü açık
    önemli olan 42 ve 55 direnleri bence..ama önce harekete geçmeye bir karar versin..sonsuza kadar burada kalamazsın, yaa aşağı ya yukarı hareket edeceksin..geri sayım devam ediyor..

2.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    önemli olan 42 ve 55 direnleri bence..ama önce harekete geçmeye bir karar versin..sonsuza kadar burada kalamazsın, yaa aşağı ya yukarı hareket edeceksin..geri sayım devam ediyor..
    Demir attığımız yerden bi yol alabilsek olcak bişeyler de durum malum

3. Vay amk her şirket genel kurul kararı açıklıyor asıl açıklaması gereken bekliyor 4. Ay yarıyı geçti daha ne bekliyorsunuz adiler son ayda yapacak haliniz yok taş çatlasa bir ay kaldı açıklayın da niyetinizi öğrenelim

4. seddülbahir üstan bu genel kurul ile bir takvim zorunluluğu var mı..
    yoksa o da mı bu adamların keyfine kalmış durumda...
    ne yapmalıyız acaba..
    deli olacağım...

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    seddülbahir üstan bu genel kurul ile bir takvim zorunluluğu var mı..
    yoksa o da mı bu adamların keyfine kalmış durumda...
    ne yapmalıyız acaba..
    deli olacağım...
    TTK olağan kurul için en geç 31 Mart'ı öngörmüş ama herhangi bir cezai müeyyide koymamış.Böyle olunca ilgili hükmün önemi kalmıyor,dileyen mayısta dileyen ağustosta bile toplanabiliyor.

Bizimkileri burada bağlayacak olan durum ise ,işletilen 27 milyonluk faizin Nisan-Mayıs'a kadar şirketi koruyabilecek tutarda olması.Bunun gibi diğer durumları da ortaya koyunca,yakın zamanda toplantı çağrısının düşmesini bekliyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    TTK olağan kurul için en geç 31 Mart'ı öngörmüş ama herhangi bir cezai müeyyide koymamış.Böyle olunca ilgili hükmün önemi kalmıyor,dileyen mayısta dileyen ağustosta bile toplanabiliyor.

Bizimkileri burada bağlayacak olan durum ise ,işletilen 27 milyonluk faizin Nisan-Mayıs'a kadar şirketi koruyabilecek tutarda olması.Bunun gibi diğer durumları da ortaya koyunca,yakın zamanda toplantı çağrısının düşmesini bekliyoruz.
    2017/1 de tekrar faiz işletir ise ?

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    2017/1 de tekrar faiz işletir ise ?
    Abraaj group Türkiye de hızlı tüketim lojistik ve perakende de yatırım yapacak firma ariyormus.... Satsinlar AKPAZ i onlarda kurtulsun bizde kurtulalım.....

8.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Abraaj group Türkiye de hızlı tüketim lojistik ve perakende de yatırım yapacak firma ariyormus.... Satsinlar AKPAZ i onlarda kurtulsun bizde kurtulalım.....
    seddülbahir hocam böyle bir grup veya ACUN'la görüşsek hem onlar borsaya girmiş olur hem de bizler bu basiretsiz patronlardan kurtulsak..

Sayfa 168/639 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •