Sayfa 78/309 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 2468 madde; 617 - 624 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Şeytanlıkta Ph.D işte karşınızda Rido!

Hisseyi birbir türlü şeytanlıkla 0.35 e getir. SPK da sağ olsun artık nasıl beceriksiz çalışanları varsa göremesin ve şimdi buradan mal topla ve tahminen 2 tl lere yeniden sat. Yahu benim lot sayım ortada. Az ama bu adama ben bile illet oldum. Teşekkür meşekkür komik geliyor bana. Çok iyi adamdı neden kağıdın sülalesinin ırzına geçti? Neyse buralardan satış matış yok. Zerre lot sayımla ben de meydan okuyorum. Etkisiz de olsa ucuzdan vermeyin abicim bu adamın eline hisseyi. 2 liraya gelsin o zaman satarım. Oradan sonra da büyük kaybedenler büyük kazansın. Büyük zarar edenlere sabır diliyorum. Umarım en kısa sürede bu organize suç ile cebinizden alınanlar iade edilir. SPK'nın da devletten maaş alan uzmanları haram para yemeyip görevlerinin hakkını verir umarım. Yahu ilkokul öğrencisine anlatsan yapılanları adam hırsızın bayrak tutanı der gider savcılığa suç duyurusunda bulunur bizim Borsa İstanbul bile sessiz kalıyor. Bu ülkenin imajı demek be borsa. Yatırımcıya verilebilecek güven demek. Herkes kısa vadeli düşünüyor bu ülkede.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

Yeni yatırımcı Guest
    şirket bir adım atmış, gayet olumlu, kimseye zararı yok, inşallah daha da devam ederler hisse almaya, satmak isteyen satar, şirkette hisselerini toplar, bencillik yapmaya ne gerek var, satmayanınkini zorla mı alıyorlar, niye gocunuyorsunuz

3.  Alıntı Originally Posted by Yeni yatırımcı Yazıyı Oku
    şirket bir adım atmış, gayet olumlu, kimseye zararı yok, inşallah daha da devam ederler hisse almaya, satmak isteyen satar, şirkette hisselerini toplar, bencillik yapmaya ne gerek var, satmayanınkini zorla mı alıyorlar, niye gocunuyorsunuz
    anel Telekom yatırımcısının tek şanssızlığı hacı Mahonun bu tahtada olup her şeyi kurcalamasi.gorustum kankimle o çıksın tahtadan bir seyler olur dedi.
    Son düzenleme : babasultan_1234; 28-11-2018 saat: 22:08.

4.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    anel Telekom yatırımcısının tek şanssızlığı hacı Mahonun bu tahtada olup her şeyi kurcalamasi.gorustum kankimle o çıksın tahtadan bir seyler olur dedi.
    benim acil ihtiyacım yok ben ölene denk beklerim patron düşünecek ben ne yapcam diye planı kalmamış toplantı üstüne toplantı yapan o bizde peygamber sabrı var hele dava bir görülme başlasın kimşin malını kimden kaçırmya çalışmış 4 yıl boyunca ytd

5. Yeni yatırırımcı nikli baba sultan kardeşimm daha dün dediksana git adnanlamı konuşuyon onlaramı pıyonluk yapıyon kime yapıyorsan yap yeterya hergün burada senin patron için ağlamalarınımı dinleyecek bukadar yatırımcı daha dün dedin git kendini bilmez adnanlamı ankaşıyon kiminle anlaşıyorsan ına ağla alsın lotlarını BİZDE üçkuruşa verilecek malyokkkkk bilader

Yatırım tavsiyesi değildir portföyünüze uymaya bilir

6. Yeni yatırımcı sen benmisin lütfen şu hacı Maho ile irtibata geçermisin.yanlislikla bir şey olsa benden bilecekler.admine şikayet edin yeni yatırımcı ile babasultan aynı kişi diye.ayni kişiyi bırak şehirdemiyiz acaba aynı kişisel bantlar zaten.mahoo volkir abi

7. Capitalin lotlarini resmileşti emek isteyen patron alıma geçti.ceza yiyeceğini anladı ama geç kaldı çok geç bu sadece bir tahminde.oyle düşündüm.ahada buraya yazın yarın bir gün anele payı yüzde 54 civarı diyecek.ytd

8. Eğer binayı bölüşmeye kalkmış olsak çok düşük bir ihtimal de olesine yazdim.158300 lotu olan bir vatandaşa anel plazada 100 m2 kapalı alan düşüyor.158 bin lot 60 bin TL borsa fiyatı.

Sayfa 78/309 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •