Artan

8,25 10 12:09
11,14 9.97 12:09
6,23 9.88 12:09
175,00 9.86 09:55
17,50 9.65 12:09
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 12:10
11.090,00 -9.98 12:10
174,90 -9.98 12:10
41,94 -9.96 12:10
142,00 -9.96 12:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.161.591.822,00 12:10
4.209.081.235,61 12:10
2.778.199.149,88 12:10
2.761.362.113,84 12:10
2.601.840.797,75 12:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7874 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    sn yahya kara;
    demirören medya %100 demirörenlerin..
    hurgz %77 demiörenlerin
    neden hurgz nin borçlarını demirören medyaya kakalasınlar?
    tam tersi hurgz nin kasasındaki parayı borç alan demirören medya o parayla hurgz de tahsisli yapıp 1 tl den ortaklığını arttırıyor...
    tahsisli için finansal borçların yapılandırılması gerekçesi kullanılması çok komik geldi bana...
    finansallarında sıkıntı olan şirket kasasındaki 42 m doları ana ortağına borç verir mi?
    finansalların bir kısmını kapatır rahatlar ...

işletme sermayesi sağlamak amaçlı krediyi neden şirket değil de anaortak çekip şirkete aktarıyor bunu anlamadım...
    bilen biri anlatırsa sevinirim...
    Kardeşim, Grup firmalarında ana ortak üzerinden kredi verilir Bankalarda tek bir çatı limit oluşturulur konsolide olan bilanço üzerinden kredi değerlemesi yapılır, Genel kredi sözleşmesine de her grup firma imza atar. finansal borçların yapılandırılması burada vade uzatımı bir yapılandırma değil, kredinin kapanmasıdır. Kısacası bunu banka istemiştir. Firmada buna uymuştur, diğer bir ihtimal hürriyetin büyümesini ancak özkaynak ve halka arz ile büyünmesi isteniyordur, sermaye maliyeti finansman giderinin yanında çok ucuz kaldı.

2.  Alıntı Originally Posted by yahya kara Yazıyı Oku
    Kardeşim, Grup firmalarında ana ortak üzerinden kredi verilir Bankalarda tek bir çatı limit oluşturulur konsolide olan bilanço üzerinden kredi değerlemesi yapılır, Genel kredi sözleşmesine de her grup firma imza atar. finansal borçların yapılandırılması burada vade uzatımı bir yapılandırma değil, kredinin kapanmasıdır. Kısacası bunu banka istemiştir. Firmada buna uymuştur, diğer bir ihtimal hürriyetin büyümesini ancak özkaynak ve halka arz ile büyünmesi isteniyordur, sermaye maliyeti finansman giderinin yanında çok ucuz kaldı.
    Ha diyorsan niye anaortak krediyi çekiyor diye, demirören medyanın miladı dolmuştur paravan şirket olmuştur artık, teamüllen çekmemesi gerekir.

3.  Alıntı Originally Posted by yahya kara Yazıyı Oku
    Ha diyorsan niye anaortak krediyi çekiyor diye, demirören medyanın miladı dolmuştur paravan şirket olmuştur artık, teamüllen çekmemesi gerekir.
    1 liradan alacağı hisseleri borsada satılan tipe dönüştürüp yüksek fiyatlardan satarak para kazanma isteği demirörenler için çok basit kalacağını düşünüyorum...
    %7.5 lik 40 m lotun muhtemel bir kottan çıkma amacı taşıyacağını düşünüyorum nedense...
    "Yola çıkıp varmayan, yoldan çıkıp varan yoktur."

4.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    1 liradan alacağı hisseleri borsada satılan tipe dönüştürüp yüksek fiyatlardan satarak para kazanma isteği demirörenler için çok basit kalacağını düşünüyorum...
    %7.5 lik 40 m lotun muhtemel bir kottan çıkma amacı taşıyacağını düşünüyorum nedense...
    neden kottan çıksın tüpcü kagatı toplamış cepte
    kasa zaten onda para da onda
    bir de borsadan vursa neden olmasın
    1.6 dan 0.75 hareketi neden oldu
    yukardan sat alttan al
    para kazandılarmı evet
    neden tekrarlamasın

5.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    neden kottan çıksın tüpcü kagatı toplamış cepte
    kasa zaten onda para da onda
    bir de borsadan vursa neden olmasın
    1.6 dan 0.75 hareketi neden oldu
    yukardan sat alttan al
    para kazandılarmı evet
    neden tekrarlamasın
    kardeşim düştüğü dönemde bütün hisseler dibi boyladı.

6.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    Hürriyet kottan çıkarımaz diye düşünüyorum, koca gazetenin reklamını yapıyor borsada ona göre piyasa fiyatı belirleniyor, borsada yoksan şirkette yoktur marka değeri düşer. astarı yüzünden pahalıya gelir, genel kurulda tek başına istediği kararı alabiliyor zaten bir sıkıntısı yok, ancak fiyatın yüksek olmasını her şekilde.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •