Senaryo çizecek olsam bu hissede tövbekar olmazdim.sn.ikigozum iyi bilir bizi.hisse borsaya girdiğinde sağolsun uyarılarını yapmıştı .biz bölünme öncesi 12 TL gördük bu hissede.simdiki fiyatla 6 TL.suan bedava gibi o rakamlara göre ama dedim ya canımın yandığı hisseye bulasmam.
Sizlere suradan alın şuradan satın demem.sadece trend devam eder.pazartesi temettü beklentisi.o biter bolunenecek günün beklentisi.tabi fiyat nerelere çıkar bilemem.ama sabah gapli bir açılış olabilir.cunku bizim borsada matrixe haber düştü mü ona göre işlem yapan yatırımcı fazla .ayrıca gunlukcusu yatırımcısı hisseye atlamaya çalışır diye düşünüyorum böyle olmuştur hep.olurmu sabah görürüz.herkese bol kazanç.borsada hiçbir zaman hırs yapmayın tek tavsiyem odur diğerleri bilgi paylaşımıdır.y.t.d
kağıt çok oynak...ytd
SPK tarafından izahname/ihraç belgesi onaylanan halka açık ortaklıkların pay ihraçları - Mistral GYO
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteninde yayınlanan tabloda yer alan bilgiler aşağıda bulunuyor:
Ortaklık: Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Mevcut Sermaye (TL): 78.000.000
Yeni Sermaye (TL): 134.219.462,34
Bedelsiz Sermaye Artırımı /İç Kaynaklardan (TL): 56.219.462,34 (1)
1) Şirket'in 2017 yılı net dağıtılabilir dönem karının %70'inin kar payı olarak dağıtılmasının tamamlanması amacıyla anılan dönem karından geçmiş yıl karına aktarılan kısımdan karşılanmaktadır.
KAP: [MSGYO ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Hak Kullanımı
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/722441
03.12.2018 tarihinden itibaren hak kullanımı işlemleri nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek payların listesi aşağıdadır.
Kar Payı Ödemesi
Pay Adı Pay Kodu 1 TL Nominal değerli paya BRÜT (TL) 1 TL Nominal değerli paya NET (TL) Açıklama
MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. MSGYO 0,1 0,1
KAP: MSGYO [ ] MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/722449
Şirketimizin
geliştirmekte olduğu projelerin finansmanı kapsamında T. Garanti Bankası A.Ş.
ile 10.000.000 -TL
limitli genel kredi sözleşmesi imzalanmıştır. Kamuya açıklanan son bilançodaki
aktif toplamının %10'una ulaşan kredi tutarları özel durum açıklaması ile
duyurulacak olup bu oranın altında kalan kredi kullanım detaylarına
Şirketimizce üç ayda bir açıklanacak olan finansal raporlarda yer verilecektir.
Yer İmleri