Bugün mübarek günün hatırına 2.xx li rakamları görsek keşke....
Bugün mübarek günün hatırına 2.xx li rakamları görsek keşke....
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Anladim ki cusan tugcelik gibi metal sirketlerine bulasmiycan. 11 . Aya girdim aldigim gunden beri dusuyor . Cikmaya da niyeti yok . Alttan alip millete mal veriyolar . vay ucacak vay kacacak bos laf . Allatn alip 10 kademe ustten satana ne mutlu . Bi 11 ay daha surunur bnce. Isfin alsam 2 den simdi 4 oldu . Gittik cusani aldik bekleye bekleye usandik. Bi dahaki cikis patron mali allatn topladığında . Bu da en az 3 -5 ay dmek .bugune kadar brni hic sasirtmadi . Cusanin solagani:cusanin sakasi yoktur,surpriz yapmaz. fikirlerim beni baglar ytd.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtanin degisimi goz ardi edilmemeli.
Satmak isteyen, 100 bin, 200 bin lotunu 1 yada 2 kedemede eritebilir.
10 bin lotunu bile vereneyen vardi bir aralar!!!
Tahta degisti.
Guzel fiyatlar yakinda...
Tahta 10 ay onceki hatta 3 sene onceki tahta . Niye buralarda dolar dustu endeks 95 bin de ondan . Hele bi endeks 90 bine yonelsin o zaman gorun cusani . vay 100 mlyonlk is almis bunlar mal iteleme operasyonu . Yoksa her gun tavan gorurduk . Hayal gormeyelim . Ytd
Dun avod alayim ddim 2 idi bi baktim tavan olmus nasil olduanlamadim bugün de 3 alamadım. Biz cusanin bekciligini yapalim millet mali götürdü avodda ya da baaka kagitlarda
Patentci arkadas kagit olursa soyle zararımızi cikaralim. Bu cusanda sittin sene beklesek zarar cikmayacak
Yine patron malı cebine dolduruyor .Emeklilik fonları lotu yükselmiş ama sittin sene gitmiyor anlamadım dünyanın malı alınıyor kağıt 2 kademe yukardan kapatmıyor???
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri