Sayfa 94/309 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 2468 madde; 745 - 752 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Gerçekten bütün şirketler şeffaflık adına işte şu kadara kadar lot alacaz bunun için şu kadar para ayırdık diyor açıklama yapıyor önceden hak yememek için .bizimkiler patozlama fırsatçı gibi 10 bin 20 bin lot aldılar çok ilginç bunlarda mağara adamı gibi kanun kitap yok .hisse alımı aciklasaydi belki atmazlardi.

2.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Gerçekten bütün şirketler şeffaflık adına işte şu kadara kadar lot alacaz bunun için şu kadar para ayırdık diyor açıklama yapıyor önceden hak yememek için .bizimkiler patozlama fırsatçı gibi 10 bin 20 bin lot aldılar çok ilginç bunlarda mağara adamı gibi kanun kitap yok .hisse alımı aciklasaydi belki atmazlardi.
    nabız yokladılar akılları sıra tokatdan haberi yoktu .bu tokat onu kendne getirir .asıl şimdi izleyin olacakları .ytd

3.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    nabız yokladılar akılları sıra tokatdan haberi yoktu .bu tokat onu kendne getirir .asıl şimdi izleyin olacakları .ytd
    Daha büyük şeyler e hazırlıklı olun....bunlar bizi cook hafife aldi....

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaş hala hayal alemdesiniz bitti herşey sıfırlandı yapacak hiçbişey yok zamanında eski forumda şirket satışı falan hepsi hayal inanmayın demiştim.burda gerçekleri yazmak insanları çok rahatsız ediyor.şirketin bi faaliyeti yok dünya kadar zarar birleşme onaylanmamış ki zaten onaylanamayacağını biliyorlardı okadar boş faaliyetsiz bitik şirketi zaten onaylamaz spk.oyaladılar sizi böyle suçu spk nın üzerine attılar.hangi kafayla bekledinizki güvenilecek kurummu var borsada bunu öğrenemedinizmi hiç.spk daha ne uyarsın faaliyeti yok onu ortaya çıkarmış birleşmeyi onaylamadım diyor zaten gözaltında bide dünya zarar durulurmu burda hiç şirket ortağı olarak hep birlikte battınız sıfırlandı senetler kabulleneceksiniz artık...

5.  Alıntı Originally Posted by borsacı 45 Yazıyı Oku
    Arkadaş hala hayal alemdesiniz bitti herşey sıfırlandı yapacak hiçbişey yok zamanında eski forumda şirket satışı falan hepsi hayal inanmayın demiştim.burda gerçekleri yazmak insanları çok rahatsız ediyor.şirketin bi faaliyeti yok dünya kadar zarar birleşme onaylanmamış ki zaten onaylanamayacağını biliyorlardı okadar boş faaliyetsiz bitik şirketi zaten onaylamaz spk.oyaladılar sizi böyle suçu spk nın üzerine attılar.hangi kafayla bekledinizki güvenilecek kurummu var borsada bunu öğrenemedinizmi hiç.spk daha ne uyarsın faaliyeti yok onu ortaya çıkarmış birleşmeyi onaylamadım diyor zaten gözaltında bide dünya zarar durulurmu burda hiç şirket ortağı olarak hep birlikte battınız sıfırlandı senetler kabulleneceksiniz artık...
    Eldeki 400 milyonluk yılda 25 milyon kirası olan binayı napcaz.borcu 100 milyon.

6.  Alıntı Originally Posted by borsacı 45 Yazıyı Oku
    Arkadaş hala hayal alemdesiniz bitti herşey sıfırlandı yapacak hiçbişey yok zamanında eski forumda şirket satışı falan hepsi hayal inanmayın demiştim.burda gerçekleri yazmak insanları çok rahatsız ediyor.şirketin bi faaliyeti yok dünya kadar zarar birleşme onaylanmamış ki zaten onaylanamayacağını biliyorlardı okadar boş faaliyetsiz bitik şirketi zaten onaylamaz spk.oyaladılar sizi böyle suçu spk nın üzerine attılar.hangi kafayla bekledinizki güvenilecek kurummu var borsada bunu öğrenemedinizmi hiç.spk daha ne uyarsın faaliyeti yok onu ortaya çıkarmış birleşmeyi onaylamadım diyor zaten gözaltında bide dünya zarar durulurmu burda hiç şirket ortağı olarak hep birlikte battınız sıfırlandı senetler kabulleneceksiniz artık...
    Ya işi n gücün yokmu senin işine bak kış kış ki orda n

7. Bakın tartışmasız kesin net bir karşılaştırma.anel binasının karşına yapılan en plaza hemen karşısı hatta iyi inceleyin içeriğinde anel plaza karşısı diyor açıklamada.ha şu var anel biraz daha ustun helikopter inişi elekktrik dönüşümü falan alın bakın fiyatı siz değerlendirin.bürute göre fiyatı bolersek anel yapı 600 milyon TL .birde anel plaza daha ustün özelliklerde.en makul karşılaştırma budur kesin net.fotolara bakın anel plaza karşısı caddede karşı karsiya.katlarin satış fiyatı bürüt 750 M2 si 6 milyon 750 bin TL .yani M2 si burtutten 9000 TL imiş.anelin burutu 66500 M2x9000=600 milyon oluyor hesaplayin örnek işte.ben bunu şirkete Atacam maille https://www.sahibinden.com/ilan/emla...13430069/detay

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Arkadaslar
    1.spk.burda haklıdır 1 yıl sure sonunda faaliyetsizligi giderilmemistir.sirket bunu bildiği halde yapmıştır.
    2.bu kottan atilma diger sirketlerine benzemez mali durum iyidir.
    3.kot disi olmasi ortaklarin haklarini kullanmaya engel degildir.
    4.isteyen alici bulursa disardan da hisseye alici bulursa ki bulunur satabilir.virman yoluyla devreder.
    5.sirket gonullu cagri yapabilme hakkini kullanabilir belirledikleri fiyata isteyen verebilir.
    6.fesih davasinda yusuf bey grubu daha guclu oldular bu kararla.durusmada sirketin feshini sirkette kabul edebilir bu ihtimal dahilindedir.
    7.anel elektrigi olumsuz etkilemesi mumkundur.
    8.sirketten aciklama mutlaka gelecektir.cunku boyle olmasi yonetmelik geregidir spk.ya ben defalarca giydirmis biri olarak bu konuda haklidir ve yatirimcilarin belirsizlikten kurtulmasini hizlandirmistir.
    Saglikla kalin
    1.maddedeki spk.yazilmistir dogrusu borsa istanbuldur.burasida spk.dan farkli degil al birini vur oburune

Sayfa 94/309 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •