“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Buz gibi bir hava var Eskişehir'de.. Bugün adliyeye gitmek zorundaydım bilirkişi raporu teslimi vardı adliyenin çevresine araba koymak mucize, yetmedi içeri girmek mucize.. Adliye içerisinde dışarıdan fazla polis var.. Adliye içinde bukadar polis olur mu? Feto davası varmış varsa var adliye icine girene kadar herkes araniyor didik didik , ne olacak içeriden kaçacaklar mı? Polise laf etme şansın hic yok.. polis devleti böyle olunuyor herhal..
Neyse başınızı agritmayayim.. dukkanda gene kimseler yok..
Ben az az baslayayimAfiyet olsun sofra sakinleri..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Bu gün dinlencedeyim.
Sizlere afiyet olsun.
Sofra amma sessiz..
Görevi tamamladık, çay molası sonrası dinlenme..
ozaman masa boşkene
fırsattan istifade
darbe yapayım...
ahem..
sabah 1:30 itibariyle
başı bol bırakılan masaya el konmuştur..
sonraki emire kadar
sarışın yerine esmer tüketilecektir
karşı çıkanlar masada dans ettirilecektir..![]()
Yer İmleri