Sayfa 445/1012 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    USDTRY - GUNLUK -

5.50 - 5.55 arasi kritik gordugunuz gibi. Anlatmaya gerek yok.

Yani dusecekmi sayin alenichev?

2.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Daha 9 ay olmuş akü Garanti varsa degişim talep edin bikere o hatayı bende yaptım şarja taktılar traktörün aküsünu 5 6 ay öyle gitti yenisini aldım şuan 750 tl iyi bi marka alın garanti belgesi ile degişim talep edin süresinden önce bişi olursa.
    Garantisi var zaten 24 ay garantili aldım tarih ve imza var. değişmemek için bin dereden su getiriyor aldığım akü bayisi.. neymiş efendim havalar soğumuş. aracın arada 2.3 gün evin önünde yatmış.mış.sarj edelim düzelir diyor.

Daha once bahsettim mi bilmiyorum ama 6 ayligina Turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz. Bir arac almayi dusunuyorum. Sizinde dusuncelerinizi almak isterim.

Yeni almayacagim, 2. el alacagim. SUV istiyorum. Aklimda ki modeller sunlar

VW TIGUAN

HYUNDAI IX35

MITSUBISHI ASX

PEUGEOT 2008

SUZUKI VITARA.

Baska bir onerisi olan varsa da lutfen paylassin. Arabaya ayirmak istedigim butce 70 80 bin civari. Eger sonrasinda kalmaya karar verirsek 0 bir araba alabilirim (Esim calismaya baslarsa OTV odemeden alabilir) ya da 2.el temiz bir Range Rover Evogue dusunuyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Sn. rxpu bizde iki araba var biri iş geregi toros lpg siz 98 model ajanta araba dedem kullanıyor bende 98 mercedes s320l long var ilk sahibinden aldım 5 6 yıldır bende dyno da motor gücü %98 çıktı prins lpg li atmosferik motorsa %1 %2 aramıcan bence.
    Ben fason iş veriyorum dışarıdaki atölyelere ve kişilere, özellikle kaba ve düşük katma değerli işleri. (Sanayi tesisleri ve makine imalatı yapıyorum). S320l ile adamlara gidersem bana verecekleri fiyat 2-3 katına çıkabilir. Bana yıllık maliyeti 3-4 araba maliyeti olur. Bazı işlerde fiyat adamın alnında yazar. Ben iş vereceklerime alnıma istediğim fiyatı yazıp gidiyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    O kadar da değil. 20 yaşında ehliyet alındığını, 80 de de toprağa girdiğini varsayarsak koca ömürde sadece 3 araba mı eskiteceğiz yani? Dünya malı dünyada kalır. Bu kadar kastırmanın manası yok bence.
    Toyota sahipleri boyledir.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Daha once bahsettim mi bilmiyorum ama 6 ayligina Turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz. Bir arac almayi dusunuyorum. Sizinde dusuncelerinizi almak isterim.

VW TIGUAN

HYUNDAI IX35

MITSUBISHI ASX

PEUGEOT 2008

SUZUKI VITARA.

Baska bir onerisi olan varsa da lutfen paylassin. Arabaya ayirmak istedigim butce 70 80 bin civari. Eger sonrasinda kalmaya karar verirsek 0 bir araba alabilirim (Esim calismaya baslarsa OTV odemeden alabilir) ya da 2.el temiz bir Range Rover Evogue dusunuyorum.
    Benim tavsiyem kendi kullandığım arac olabilir çok memnunum. Volvo XC90 2.4 d5

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Toyota sahipleri boyledir.

Syg,
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

VW TIGUAN

HYUNDAI IX35

MITSUBISHI ASX

PEUGEOT 2008

SUZUKI VITARA.

ASX iyidir.Hem nispeten az yakıyor hem de gayet dayanıklı.

Sayfa 445/1012 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •