-

Originally Posted by
alenichev
USDTRY - GUNLUK -
5.50 - 5.55 arasi kritik gordugunuz gibi. Anlatmaya gerek yok.

Yani dusecekmi sayin alenichev?
-

Originally Posted by
TonyStark
Daha 9 ay olmuş akü Garanti varsa degişim talep edin bikere o hatayı bende yaptım şarja taktılar traktörün aküsünu 5 6 ay öyle gitti yenisini aldım şuan 750 tl iyi bi marka alın garanti belgesi ile degişim talep edin süresinden önce bişi olursa.
Garantisi var zaten 24 ay garantili aldım tarih ve imza var. değişmemek için bin dereden su getiriyor aldığım akü bayisi.. neymiş efendim havalar soğumuş. aracın arada 2.3 gün evin önünde yatmış.mış.sarj edelim düzelir diyor.
-
Daha once bahsettim mi bilmiyorum ama 6 ayligina Turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz. Bir arac almayi dusunuyorum. Sizinde dusuncelerinizi almak isterim.
Yeni almayacagim, 2. el alacagim. SUV istiyorum. Aklimda ki modeller sunlar
VW TIGUAN
HYUNDAI IX35
MITSUBISHI ASX
PEUGEOT 2008
SUZUKI VITARA.
Baska bir onerisi olan varsa da lutfen paylassin. Arabaya ayirmak istedigim butce 70 80 bin civari. Eger sonrasinda kalmaya karar verirsek 0 bir araba alabilirim (Esim calismaya baslarsa OTV odemeden alabilir) ya da 2.el temiz bir Range Rover Evogue dusunuyorum.
-

Originally Posted by
TonyStark
Sn. rxpu bizde iki araba var biri iş geregi toros lpg siz 98 model ajanta araba dedem kullanıyor bende 98 mercedes s320l long var ilk sahibinden aldım 5 6 yıldır bende dyno da motor gücü %98 çıktı prins lpg li atmosferik motorsa %1 %2 aramıcan bence.
Ben fason iş veriyorum dışarıdaki atölyelere ve kişilere, özellikle kaba ve düşük katma değerli işleri. (Sanayi tesisleri ve makine imalatı yapıyorum). S320l ile adamlara gidersem bana verecekleri fiyat 2-3 katına çıkabilir. Bana yıllık maliyeti 3-4 araba maliyeti olur. Bazı işlerde fiyat adamın alnında yazar. Ben iş vereceklerime alnıma istediğim fiyatı yazıp gidiyorum.
-

Originally Posted by
D R A G O N
O kadar da değil. 20 yaşında ehliyet alındığını, 80 de de toprağa girdiğini varsayarsak koca ömürde sadece 3 araba mı eskiteceğiz yani? Dünya malı dünyada kalır. Bu kadar kastırmanın manası yok bence.
Toyota sahipleri boyledir.
Syg,
-

Originally Posted by
alenichev
Daha once bahsettim mi bilmiyorum ama 6 ayligina Turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz. Bir arac almayi dusunuyorum. Sizinde dusuncelerinizi almak isterim.
VW TIGUAN
HYUNDAI IX35
MITSUBISHI ASX
PEUGEOT 2008
SUZUKI VITARA.
Baska bir onerisi olan varsa da lutfen paylassin. Arabaya ayirmak istedigim butce 70 80 bin civari. Eger sonrasinda kalmaya karar verirsek 0 bir araba alabilirim (Esim calismaya baslarsa OTV odemeden alabilir) ya da 2.el temiz bir Range Rover Evogue dusunuyorum.
Benim tavsiyem kendi kullandığım arac olabilir çok memnunum. Volvo XC90 2.4 d5
-
-

Originally Posted by
alenichev
VW TIGUAN
HYUNDAI IX35
MITSUBISHI ASX
PEUGEOT 2008
SUZUKI VITARA.
ASX iyidir.Hem nispeten az yakıyor hem de gayet dayanıklı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri