Eski araba guvenli olmaz.
Zorunlu trafigi daha pahali olur.
Sigorta sirketleri sigortalamak istemez.
Muayenede sorun cikar.
Bu nedenle orta sinif (golf sinifi) bir araci ortalama 7 yil kullandim.
Su anda da iki tane 1.6 dizel highline golfum var. Birisi 2012 digeri 2015 model.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
dudu hocam ben faiz gelirleriyle senet alıyorum
caiz mi
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
hahaahaho bölümü bende izledim çikolata renkli bir hanımfendiydi
en basiti sigara içmeyi bırakıp ayda en az 5 kilo fazladan et tüketilebilir ! tasarruf bilinci ayrı şey cimri olmak ayrı şey ! mesela migros pahalı diye söylenir ancak dikkat edilirse gör inan kampanyalarından pek çok ürünü bedavaya yakın fiyata alabilirsiniz üstelik sanal marketten evinize sipariş olarak isteyip extra benzin harcamadan evinize ürününüzü getirtebilirsiniz ancak buradaki püf nokta tek seferde yüklü alışveriş yapmaktan geçiyor 300 tl lik alışveriş yapıp 5 litre zeytinyağını stoklayabilirsiniz böylece çok ciddi tasarruf elde etmiş olursunuz
discovery showcase kanalında kupon hastaları diye bir program var denk gelmıssınızdır belkı oda acayıp bir şey..amerıkada bu kupon sıstemı baya iyi yalnız 800 900 dolarlık market alısverıslerını hep kuponla öduyorlar bazen bedava oluyor bazen 30 40 dolar flan evlerının bır odasını veya garajlarını stok yeri yapmıslar flan acayıp bir şeybir gidiyor reyona 100 tuvalet kagıdı 800 dondurulmus gıda 200 diş macunu vs hep uzun sure giden seylere abanıyorlar.
Gecen gun marketwatch'da bir yazi gordum.
Weddingi kucuk yapan ve tasarruf ettigi parayi da index fund'a yatirip unutanin emekliligi neredeyse garanti diyordu.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri