Sayfa 217/1000 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Tabi ******** pyd..sorunun kesin hallederlerken ki halledecegiz..önümüz iyice açılacak...

Dolarda Yukselis Kacinilmaz

TL ye ortalama 15 yılda yüzde 12 faiz alıcağız. Dünya'da faizler yüzde 1-2 iken.. Dünya halklarını enayi yerine koyup . Bedava oturduğumuz yerde USD bazlı yüzde 10 faizi cebimize koyacağız. Bu şekilde bir denklemin gerçekleşmeyeceği çok Açıktır . Boşuna denge falan Kafayı yoruyorsunuz kendinizi kandırıyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Dengelenecek..ekonomik onlemlerle..ıthalat muslugunu kısıp..ıhracat agırlık.. Faızlerın kademeli dususu..ıssızlıge cesıtlı onlemlerle cozume ulasması..mali disiplın...Reis ve Bahcelının sorun yok Cumhur ıttıfakının devamı mesajı toplumsal uzlası enflasyonun hızla asagıya ınmesi..
    Toplumsal uzlaşı olmadığından mı enflasyon artıyordu sn ünsal.Valla emin olun toplumun en büyük konsensusu enflasyon düşsün konusundadır.O konuda topluma hiç laf etmiyelim.İhracat dolar artınca artıyo,r e dolar düşsün istersek o iş yatar.Aksine ithalat artar.Mali disiplin hükümetin işi, o konuda baya çuvallıyorlar ,seçim öncesi malum ,memlekette seçim de bitmiyor ki )))))Faizler düştü mü tüm forum ahalisi dövize koşar o lafın en son yazılacağı yer bu forum ,malum.Hükümet ithal arabalarda vergi düşüşünü yeni yapmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum,o konu da sıkıntılı valla.

4.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    hocam sen afrikada yaşıyorsun.
    3.trollsün bu forumda
    mantıklı tek kelimen yok.
    sana cevap yazmaya da gerek yok.
    komiksin
    Ama vermişşin..demekki ciddiye almışsın iç güdüyselde olsa..hayırlısı..sıkma canını..))

5.  Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    Gencler birakin trolluguda AB dolarla odemeyi birakacagini acikladi bu konuda dolar uzun vadede ne olur yorumlari alalim,siz dolardasiniz diye illa yukselecekmi yani

y.t.degildir..
    komiksin

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Toplumsal uzlaşı olmadığından mı enflasyon artıyordu sn ünsal.Valla emin olun toplumun en büyük konsensusu enflasyon düşsün konusundadır.O konuda topluma hiç laf etmiyelim.İhracat dolar artınca artıyo,r e dolar düşsün istersek o iş yatar.Aksine ithalat artar.Mali disiplin hükümetin işi, o konuda baya çuvallıyorlar ,seçim öncesi malum ,memlekette seçim de bitmiyor ki )))))Faizler düştü mü tüm forum ahalisi dövize koşar o lafın en son yazılacağı yer bu forum ,malum.Hükümet ithal arabalarda vergi düşüşünü yeni yapmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum,o konu da sıkıntılı valla.
    hocam allah için bilgisiz insanlara sorular yöneltmeyin vaktinize yazık.

7. AB nin.dolari birakacagini yorumlayiniz birakin.beni...

y.t.degildir..

8. White Hoca anlat bakalım bılgılenelim...Buhara afrıkayada hakaret etmıssın afrıkayada gıtde gör teknolıjısını..afrıkayı istersen bi araştır ögren..

Sayfa 217/1000 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •