Tabi ******** pyd..sorunun kesin hallederlerken ki halledecegiz..önümüz iyice açılacak...
Tabi ******** pyd..sorunun kesin hallederlerken ki halledecegiz..önümüz iyice açılacak...
TL ye ortalama 15 yılda yüzde 12 faiz alıcağız. Dünya'da faizler yüzde 1-2 iken.. Dünya halklarını enayi yerine koyup . Bedava oturduğumuz yerde USD bazlı yüzde 10 faizi cebimize koyacağız. Bu şekilde bir denklemin gerçekleşmeyeceği çok Açıktır . Boşuna denge falan Kafayı yoruyorsunuz kendinizi kandırıyorsunuz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Toplumsal uzlaşı olmadığından mı enflasyon artıyordu sn ünsal.Valla emin olun toplumun en büyük konsensusu enflasyon düşsün konusundadır.O konuda topluma hiç laf etmiyelim.İhracat dolar artınca artıyo,r e dolar düşsün istersek o iş yatar.Aksine ithalat artar.Mali disiplin hükümetin işi, o konuda baya çuvallıyorlar ,seçim öncesi malum ,memlekette seçim de bitmiyor ki)))))Faizler düştü mü tüm forum ahalisi dövize koşar o lafın en son yazılacağı yer bu forum ,malum.Hükümet ithal arabalarda vergi düşüşünü yeni yapmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum,o konu da sıkıntılı valla.
AB nin.dolari birakacagini yorumlayiniz birakin.beni...
y.t.degildir..
White Hoca anlat bakalım bılgılenelim...Buhara afrıkayada hakaret etmıssın afrıkayada gıtde gör teknolıjısını..afrıkayı istersen bi araştır ögren..
Yer İmleri