Originally Posted by
selimtogrul
Merhaba Başlık sakini abilerim dostlarım.
Bugün cumartesi üstadım. Bilgem yaşlı olduğu için toparlayamadı konuyu. Verilen bilginin günlükten ziyade daha kısa periyotlar içinde de kullanılabileceği konusunu siz beyan etmediğiniz için yapılan işin mahiyetini anlamadı. Darılmayınız üstadım ama, bilgem oradan geliyor konuya.
...
Bir önceki gece periyotları saymıştım tam emin değilim ama 20 aylık periyot alıyorduk, mouse scrol geri (ctrl) ile peiyotları sıkıştırdığımızda şu anda 17 periyot alıyoruz ekrana, mosue scrool (ALT) ile mevcut periyot akışını sağa alıyoruz ama ekranda hep 17 ay periyot kalıyor. Bunu acaba fibo sayısına denk getirsek mantık açısından daha sağlıklı olur mu ?
Bir de sevgili üstadım mevcut sitemizde FBİTCOIN var ama ben ETH göremedim. Acaba datayı aldığımız yerde yok mudur ? Yoksa farketmemiş olabilir misiniz?
Birde şekerinizi kontrol ediverin

Az yazdım .)
Hertz i düşürmeden ekran çözünürlüğünü yükseltsek bile görüntü de sorun olmuyor ancak 1600x1200 çözünürlükte macd altında yeni bir alan açılıyor. Bu sanırım sizin kullandığınız graf ölçüsü boyutu dışında. Bu çözünürlüğü kullanan olur mu bilmiyorum.
Ekrana sığan bar sayıları tamamen ekran genişliği ile ilgili bir olay. Pencereyi genişletip, daraltırsanız ve sayfayı yenilerseniz farklı sayılarda bar olduğunu göreceksiniz. Netlik bozulmadan önce ekrana yazdırabileceğim en fazla barı sığdırarak yazdırıyorum. Daha fazlasını sığdırmak için özel hesaplamalar işin içine girer. Şimdilik bu konuyu erteleyebiliriz...
Asıl meselemiz: Sistem 'i bu platforma aktarmak...
ETH için bildiğim kadarıyla resmi bir veri yok. FBITCOIN future olarak geçiyor. ETH benim verilerde yok. Fakat bu yeni platforma geçince o da olacaktır...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri