Sayfa 159/994 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Birkaç yıl öncesine göre gün içi hareketleri daha sert gibi geliyor bana. Gerçi takip ettiğim bir çok hissede benzer durumlar var. Endeksin yatay olduğu zamanda gün için -/+ %2-3 arası hareketler oluyor.
    Bu hareketler balık avlarken oltayı devamlı hareketli tutup balığı kancaya takmak gibi... sonrası mâlum.

2. Hacim 413750. Yerlerde sürünüyor

3. Düşüşte düşük hacim sigortadır,yeni yıl rallisi olursa fazlasıyla faydalanacağız diye düşünüyorum(İnşallah)
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

4. teee

aylar önce çizmiş olduğum dolar günlük grafiğim..

gele gele yükselen trende değmiş ve oradan kalkmış..

işin kötü tarafı düşen trendide kırmış..

kırdığı trendden onay almak için biraz gerilesede,

sanki tekrar bir hareket için hazırlık yapıyor gibi.

eğer alttan gelen trend aşşağı yönlü kırılmaz ise doların hedefi yukarılardır.

şu an 5.30 fibo seviyesi üzerinde güç toplamak istiyor gibi bir görüntü var..

hadi bakalım kolay gelsin

tabi bence.

5. Paylaşımlar için çok teşekkürler Sn. Turquaz

6.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Bu hareketler balık avlarken oltayı devamlı hareketli tutup balığı kancaya takmak gibi... sonrası mâlum.
    Ben 2-3 aydır düzenli alımlarla yeniden toplamaya çalışıyorum. Orta-uzun vadede iyi olacağına inanıyorum o yüzden bu aşamada yatayda ne kadar toplarsam kardır diye bakıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Ben 2-3 aydır düzenli alımlarla yeniden toplamaya çalışıyorum. Orta-uzun vadede iyi olacağına inanıyorum o yüzden bu aşamada yatayda ne kadar toplarsam kardır diye bakıyorum.
    Her eve lazımm

8. Kötü günde iyi durdu yine. Yavaştan bende çoğaltayım bari.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değil, aklıma gelenlerdir.

Sayfa 159/994 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •