Sayfa 562/930 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    Acaba gercekten raporu okudunuz mu yoksa baska biryerlerde yazani mi bize tekrarliyorsunuz Sn. Kalvin???
    Gercekten enteresansiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk
    dün gönderilen raporu düzeltmişler ilk gönderdiği rapor bu değildi. yoksa bu kadar farklılıgı yanlıs görmemin başka bir açıklaması olamaz. başka yerden bakmıyorum geçen haftaki raporla son gönderdiği raporu karsılastırıyorum.

2. hatta dün raporu gönderdikten sonra arkasından bir tane de sorumluluk beyanı raporu gönderildi yakaladım ama 2 dakika sonra geri çektiler.

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Güzel takip ediyorsunuz tebrik ederim [emoji1]. Risk almayı sevmem doğrudur. Yıllık plan yaparım tüm portföyün %60 isyat kalanı dolar, TL mevduat ve diğer hisseler olarak paylaştırmıştım. Fiyat .74 olduğunda planladığımın üzerinde alım yaparak isyat miktarı tüm portföyün %80 ine ulaşmıştı ve .78-79 dan çıkarak agirligini azalttım. .88 tekrar çıkarak %40 agirliga ulaştık.
    Hesabı güzel yapıyorsunuz ama atmadığınıza nokta aylık mevduat faizleri %2 civarı. Yani ben geçen ay .88 den sattığımdan %2 kar elde ettim. Zaman nakitden yana işliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    düşüncelerinizi ilgi ve saygıyla takip ettiğim birisiniz. izninizle ben de şöyle bir yaklaşımda bulunayım: 0,73den tuttuklarını 0,78den vermeyerek, hatta 0,78den de ağırlık arttırarak devam edenler de şu an (extra) ödülünü almış durumda. ha fiyat geri gelebilir, bu risk her zaman var tabii ama burada temettü hedefiyle bekleyenler zaten lot bazında alacağı kiranın yüksek olmasına bakmalı. oyunun içinde olmak güzel ama, fiyatı ederinin çok aşağısına geldiği için evi her an satma düşüncesi olanlar zaten planını farklı yapmalı. sonuçta temettü sonrası ana paranın alınan temettüye rağmen çok daha aşağılara gelme riski var. işte burada kira gelirini çok daha yükseltmek isteyenler önceki kiraları da portföye eklerken, evin ederinin daha da düştüğü, düşeceği algısıyla hareket edenler evi elden çıkarma derdine düşerler. işte gerçek risk ve kazanç da burada bence.

saygılar.

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

4. güncel veri: 237,912,665.99 // 1.481406 düşmüş

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Yedire yedire indiriyorlar. Endeks düştükçe asagi yönü devam eder diye düşünüyorum. .82-.84 bandında dip yapıp bir süre dinlendikten sonra temettü beklentisi ile bir atak daha yapmasını beklerim.
    Bu düzeltme alım icin son fırsat olabilir. Ya da hiç fırsat vermez yukarı tam gaz gider.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    serkan bana göre yedire yedire aşağıya indirmiyor tam tersi yukarı hamle yaparak satılanları topluyor ve üstü boşaltıyorki zamanı geldiğinde rahatçana yukarı çıkabilsin. geri dönüşlerde ise 87 dip nokta olarak gündeme gelecektir yani çok abzürt bir durum olmaz ise 82-84 bandı için geri çekilme gözükmüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    düşüncelerinizi ilgi ve saygıyla takip ettiğim birisiniz. izninizle ben de şöyle bir yaklaşımda bulunayım: 0,73den tuttuklarını 0,78den vermeyerek, hatta 0,78den de ağırlık arttırarak devam edenler de şu an (extra) ödülünü almış durumda. ha fiyat geri gelebilir, bu risk her zaman var tabii ama burada temettü hedefiyle bekleyenler zaten lot bazında alacağı kiranın yüksek olmasına bakmalı. oyunun içinde olmak güzel ama, fiyatı ederinin çok aşağısına geldiği için evi her an satma düşüncesi olanlar zaten planını farklı yapmalı. sonuçta temettü sonrası ana paranın alınan temettüye rağmen çok daha aşağılara gelme riski var. işte burada kira gelirini çok daha yükseltmek isteyenler önceki kiraları da portföye eklerken, evin ederinin daha da düştüğü, düşeceği algısıyla hareket edenler evi elden çıkarma derdine düşerler. işte gerçek risk ve kazanç da burada bence.

saygılar.

sonuçları gördükten sonra hesaplama yapmak çok kolaydır. fiyat .72 indiğinde müthiş bir alım fırsatı olduğu bilinmiyordu. Trump en agresif şekilde ekonomimize saldırıyordu. Şimdi sular duruldu bulutlar dağıldı güneş çıktı. Ekonomimiz değişmedi ama algı çok değişti fiyatlar çok değişti. Böyle bir saldırının tekrarlanması mümkündür. Adam deli dünyanın başına bela. Saçma sapan bir saldırı olsa CDS'ler 500 üzerine atsa isyat kaça düşer sizce?
    Her şeyin iyi gideceğini düşünüp yılbaşında yıllık %20 maliyet ile 3 yıl vadeli kredi kullanıp tüm parayı da isyat'a yatıran bugün kazandı. ama o gün için bunu yapana maceraperest derdik.

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    sonuçları gördükten sonra hesaplama yapmak çok kolaydır. fiyat .72 indiğinde müthiş bir alım fırsatı olduğu bilinmiyordu. Trump en agresif şekilde ekonomimize saldırıyordu. Şimdi sular duruldu bulutlar dağıldı güneş çıktı. Ekonomimiz değişmedi ama algı çok değişti fiyatlar çok değişti. Böyle bir saldırının tekrarlanması mümkündür. Adam deli dünyanın başına bela. Saçma sapan bir saldırı olsa CDS'ler 500 üzerine atsa isyat kaça düşer sizce?
    Her şeyin iyi gideceğini düşünüp yılbaşında yıllık %20 maliyet ile 3 yıl vadeli kredi kullanıp tüm parayı da isyat'a yatıran bugün kazandı. ama o gün için bunu yapana maceraperest derdik.
    haklısınız. ama işte risk ve kazancın gerçek tanımı da bu oluyor aslında..

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

8.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    serkan bana göre yedire yedire aşağıya indirmiyor tam tersi yukarı hamle yaparak satılanları topluyor ve üstü boşaltıyorki zamanı geldiğinde rahatçana yukarı çıkabilsin. Geri dönüşlerde ise 87 dip nokta olarak gündeme gelecektir yani çok abzürt bir durum olmaz ise 82-84 bandı için geri çekilme gözükmüyor.
    işte demek istediğim buydu 92 ye nasıl zıplattı : üstü boşalttı çünki .

Sayfa 562/930 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •