Sayfa 480/945 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Ben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum Bana uyup yapmayın yatırım tavsiyesi de borsa danışmanı değilim kesinlikle.
    Bu hisse Pazartesi Salı Çarşamba düşer Perşembe sabahı Cuma sabahı satcan 2 kademe elhamdulillah dicen geçccen
    2 3 haftadır böyle artık ya yukarı gidecek ya da aşağıda takılacak ama kendi düşüncem bir süre daha 3 4 kademe oynayacak günlük
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir !!!

2. Ne aç gözlü bunlar 0,86

3.  Alıntı Originally Posted by wanpito Yazıyı Oku
    Ben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum Bana uyup yapmayın yatırım tavsiyesi de borsa danışmanı değilim kesinlikle.
    Bu hisse Pazartesi Salı Çarşamba düşer Perşembe sabahı Cuma sabahı satcan 2 kademe elhamdulillah dicen geçccen
    2 3 haftadır böyle artık ya yukarı gidecek ya da aşağıda takılacak ama kendi düşüncem bir süre daha 3 4 kademe oynayacak günlük
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir !!!
    Sen aynı amor gibi, düşünce filan paylaşmıyorsun direkt olarak tavsiye veriyorsun sonra da altına yatırım tavsiyesi değildir diye yazıyorsun.

4. Ben bu hisseye 1 in üstünden girdim zararım yüksek
    Sadece herkes gibi düşüncemi paylaşıyorum birileri pasta paylaşırsa seviniriz
    Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar. 91 den hisseye girdim. inverte bir arkadaş avod gibi olacak demişti. bayağı zarar etmiş. ama son günlerde ciddi bir hareketlenme var. hikayesi nedir. beklenti nedir ozetleyebilecek bir arkadaş varmı.
     Alıntı Originally Posted by Melli679 Yazıyı Oku
    Ben de 0.90 dan girdim hikayesi Alaçatı daki villaları 200 mn Euroya satmaya çalışıyor satarsa uçacak deniyor. Ytd
    2 GÜN ÖNCE YAZDILAR, BUNLAR KİMDİR, NEDİR, şu an nerelerdedir?

6.  Alıntı Originally Posted by wanpito Yazıyı Oku
    Akşamı bekleyin
    Y.t.d
    üstadım sen böyle söyleyince iddialı Akşamı bekleyin!!

seni yetkili biri zannettim gömüldüm. 0,89 dan yandık bittik desene

Alıntı Originally Posted by wanpito Yazıyı Oku
    Ben bu hisseye 1 in üstünden girdim zararım yüksek
    Sadece herkes gibi düşüncemi paylaşıyorum birileri pasta paylaşırsa seviniriz
    Y.T.D

offffff offffff yakıyorsun içimizi tektu sende yan emi
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. operasyon basladı allah askerımızın polısımızın yardımcısı olsun oncelıkle...
    Hisselere baktım cogunlukla bugun kotu bır gun olmus gorunuyor hepımız yandık bıttık umarım guzel haberler düşer gündeme kendımıze gelırız dıye umud edıyoruz Allah yardımcıımız olsn

kesinlikle Yatırım Tavsıyesı Değildir ! ! ! !

Sayfa 480/945 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •