Sayfa 498/945 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Aferin ,öğreniyorsun,kağıt 3-5 kademe oynayınca ortalığı yaygaraya veriyordun hemen.
    en çok senin hisseyi satıpta o alacağın rakamlara gelmediye bekliyorsun ya ona seviniyorum hissenin yükselmesi yada düşmesi umrumda değil.
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Kağıt 0.96 ya düştü, Eradka bildi,Sulzer bilemedi

3. 0,95 oldu, kağıda gömüleceğim seviyelere yaklaşıyor, eyyyy tektu bensiz nereye gidiyorsun dur bakalım

4.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    0,95 oldu, kağıda gömüleceğim seviyelere yaklaşıyor, eyyyy tektu bensiz nereye gidiyorsun dur bakalım
    ya cidden merak ettigimden soruyorum. Bu kadar stress yaptigin, icinde oldugun zaman kizdigin savurdugun bu kagidi niye tekrar almak icin bu kadar heveslisin? Sonuc olarak kagidin sahibinin huyunu suyunu biliyorsun. Bu kagidi aldigin zaman zaten sen bunu kabul etmis oluyorsun. herkes gibi sakince alsan satsan olmaz mi?

5.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Kağıt 0.96 ya düştü, Eradka bildi,Sulzer bilemedi
    nasıl bildiniz kendinizden birşey katın 3 kademe düştü diye seans içinde düşüş çıkışlar beni ilgilendirmiyor açılış ve kapanış .

Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    0,95 oldu, kağıda gömüleceğim seviyelere yaklaşıyor, eyyyy tektu bensiz nereye gidiyorsun dur bakalım
    hiç debelenip durma döküldün .. şimdi 0.91/92 gelsinde alayım diye homurdanıyorsun sana bu fırsatı verecekmi bizim zübükzade,ler..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. beklemeye sabirla devam ediyorum..

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    https://invst.ly/9k9l5

düzeltme şahsen beklemiyorum (1 ve 2) tepelerin hangisini seçecek bizim zügürt ağalar ..
    1. tepe noktasını alırsa ilk hedef 1.25 veya 1.35 arası şayet olmaz ise hedef 1.70 veya 1.80 arasında gelebilir diye sesli düşünüyorum..
    2. tepe noktası alırsa ki buraya kadar bir iki sallama yapsada yoluna devam edip üsteki rakkamları gözlemekte fayda vardır..
    Daha da bir şey yazmıyacağım

8.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Daha da bir şey yazmıyacağım
    haklısın yazmanıda beklemiyorum ..
    üç kademe düşünce düzeltme olmadıgı gibi üç kademe çıkınca uçtu olmuyor:fakat sana göre bu üç kademe çok büyük diye düşünüyorsun attıgım resim,e iyi bak ve incele tabi hesaplamaları biliyorsan ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 498/945 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •