Sayfa 340/883 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. 100bin lot alış giren 12 altına toplarım mesajı vermiş olabilir. Yakında istediği malı alamayınca fiyatı yukarı çektikce şenlendirecek ortamı. Yok eğer alış giren spekse kaptırdığı malları çağırıyor olabilir.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    12 tl ye 100.000 lot alış girdi yine birisi
    Bu geçen hafta çizdiğim grafiğe göre
    https://www.tradingview.com/x/wH17lEG2/
    Üçgen bitiyor. Teknik analize göre üçgen sonunda gittiği yöne doğru sert hareket eder. Yalnız Vesbe'de teknik sadece tahta yapıcının çizdiğidir. Valla helal olsun, ne güzel bir OBO çizdi, hani boynu kırınca 10.4tl hedefti? Hani 12 altı uçurumdu. Ağzı olan konuşuyor...
    Bu 10tl bekleyenleri böyle eli böğründe bırakıp şimdi grafiği üçgene çevirmek oldu mu sayın tahta yapıcı?!
    Bence elleri mahkum gidecek yukarı ama büyük alıcılar gelene kadar aşağı basarlar. 13 üzerinde alıp panikle stop satışı bizim klasik küçük yatırımcı taktiğidir.
    Gelmedi ki biraz daha alalım 9-10dan... Sanki hedef fiyatı değişecek!

Alıntı Originally Posted by birtasarimci Yazıyı Oku
    OBO ya göre satmayan, sonra 12yi kırınca satmayan, şimdi bir fırsat daha geliyor olabilir.
    https://www.tradingview.com/x/wH17lEG2/
    Şimdi buna göre üçgen alta kırılınca tüm malları teslim edelim mi?
    Altta 9-10tl ye gelince alabilir miyiz?
    Tüm yorumlarım hayali, rakamlarım farazi, lafügüzaf, örnek filandır.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir, her koyun kendi bacağından asılır.

2. Twitter da şüpheci kimse , Vestel ve Zorlu holding i incelemiş . Vesbe ile direkt borç alışverişinde oldukları için bizim içinde çok önemli. Öyle görünüyorki Meta nikel batak ve zorlu ailesi bu yükü vestel ve dolayısı ile vesbe ye yüklemiş. Bunların haricinde bir zorlu enerji batağı var.
    Kısa vadede işler çok bozuk görünüyor. Zorlu holding Vestel e borçlarını ödeyemezse kötü

3. Ben de okudum, bir kaç başka şey daha buldum ama ardı ardına forumu boğmayayım diye yazmadım. Güzel inceleme yazmış şüpheci. Dikkat ederseniz zorlu nun mali sorunlarından bahsederken, bir çok kere "vesbe dışında..." ifadeleri yerinde. Tabii ki vesbe de çatının diğer üyelerine göbek bağıyla bağlı ancak grubun can simidi. Yani, kanaatimce holding bu zor zamanları vesbe nin birazını satarak aşabilecek. Can simidi işte...
    Bakalım görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

4.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Twitter da şüpheci kimse , Vestel ve Zorlu holding i incelemiş . Vesbe ile direkt borç alışverişinde oldukları için bizim içinde çok önemli. Öyle görünüyorki Meta nikel batak ve zorlu ailesi bu yükü vestel ve dolayısı ile vesbe ye yüklemiş. Bunların haricinde bir zorlu enerji batağı var.
    Kısa vadede işler çok bozuk görünüyor. Zorlu holding Vestel e borçlarını ödeyemezse kötü
    Şüpheci Kimseyi bende takip ediyorum. Ismiyle müsemma herşeye şüpheyle yaklasiyor ve olumlu yönlerden çok olumsuz yönleri ön plana çıkariyor. Değişik bir bakış açısı var ve işinin ehli olduğu her satırından belli.

Bizler yatırımcı olarak bütün bunlarida aklımızın bir köşesinde tutarak yatırımımızı yapacağız.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Aynen. Hatta belki şirket belki Vesbe açısından çok sıkıntılı günler geliyordur. Satıp kurtulayım diyen de risk almıyordur.
    İsteyene https://suphecikimse.blogspot.com/20...ne_22.html?m=1

6.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Twitter da şüpheci kimse , Vestel ve Zorlu holding i incelemiş . Vesbe ile direkt borç alışverişinde oldukları için bizim içinde çok önemli. Öyle görünüyorki Meta nikel batak ve zorlu ailesi bu yükü vestel ve dolayısı ile vesbe ye yüklemiş. Bunların haricinde bir zorlu enerji batağı var.
    kendi adıma gene mi yanlış ata oynadık dedim açıkçası,şu borsada hangi şirkete güvendiysem altından illaki çürük bişeyler fışkırdı ben bu işten hiç anlamıyorum sezgilerim de hiç iyi değil demek ki,şans faktörü desen zaten sıfır..geçen hafta vesbeye yatırım yapma şansı bulduğum için çok mutluydum ama bu kadar iç içe geçmiş borç ve sorunlar yumağı olacağı aklıma gelmemişti,borç vesbenin olmasa da birbirini etkileyeceği aşikar,böyle güzelim kar eden bir şirketin diğerlerine yem edilmemesi gerekir,mevcut durumdan benim çıkardığım sonuç hem kendilerini hem de şirketlerine yatırım yapmış olanları kurtarmak için vesbenin sadece yüzde beşini değil gerekiyorsa yüzde 45 ini hem de en az 10 fk seviyelerinden satmaları gerekir,bunun yolunu patron bulsun artık,patron belki kıyamıyor bu hisselere ama koldan vazgeçmezse tüm vucut kangren olabilir,enflasyon faiz dolar bu şekilde gittikçe o yamalar başka türlü kapanmaz

7. Zorlu enerji osmangazi enerji dağıtım aş şirketini 2017 de 360 milyon dolara devraldı satın aldı zorlunun borcunun büyük kısmı burdan geliyor zorlu da vestel elektronik 'den almış oda vesbeden almış yani sonuç olarak zorlu nun cirosu ikiye katlamış brüt kârı 1 milyara çıkmış paralar boşa gitmemiş zaten vesbe karpayinin yüzde 96 'sini vesbeden alıyor vesbe 500 milyon kar dağıtsa 480 milyon tl si vestel elektronik e gidiyor kalan 20 milyonda küçük yatırımcıya gidiyor ytdr

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Beyler askerlik de bir laf vardır s.s kanunları vesbe de aynı kanunlar mevcut s.s kanunları birazda sabır acıdır meyvesi bal kaymak 'dır ytdr

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 340/883 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •