Sayfa 157/521 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by hceylan Yazıyı Oku
    1999 yılında, türkcell istanbul maltepe santralinin kartlı geçiş, güvenlik sistemleri, yangın ihbar sistemlerini kuruyordum, santral odasının gazlı söndürmesini palmet yapıyordu

ne bu gerginlik palmet, relaks biraz.
    bende bir gerginlik yok..ucu acık sekılde her yone cekılecek sekılde bır yazı yazıyorsun....sormak ıstedıgın palmet ile bir alakan varmı dersen bunu anlarım..hıc bırseyın gazını veya yangını sondurmedım senın soyledıgın veya İMA ETTIGIN SEKILDE...bazı arkadaslar yanlıs bır hesap netıcesınde..grafıklere bakarak metronun 0,70 kurus malıyetı oldugunu soyledı..bende bunun boyle olmadıgını soyledım...kaldıkı bu firma benım degıl yakından uzaktan alakam yok. boyle olma ıhtımalıne bınaen neden benı ifsa edıyorsun??? burda aldıgın lotları ifsa etmene benzemez bu işler
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

ilk hedef 3,60 olmalı

AMOR
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    bende bir gerginlik yok..ucu acık sekılde her yone cekılecek sekılde bır yazı yazıyorsun....sormak ıstedıgın palmet ile bir alakan varmı dersen bunu anlarım..hıc bırseyın gazını veya yangını sondurmedım senın soyledıgın veya İMA ETTIGIN SEKILDE...bazı arkadaslar yanlıs bır hesap netıcesınde..grafıklere bakarak metronun 0,70 kurus malıyetı oldugunu soyledı..bende bunun boyle olmadıgını soyledım...kaldıkı bu firma benım degıl yakından uzaktan alakam yok. boyle olma ıhtımalıne bınaen neden benı ifsa edıyorsun??? burda aldıgın lotları ifsa etmene benzemez bu işler
    selam verdik borçlu çıkdık, sen haklısın palmet, senden çok özür diliyorum, çok üzgünüm. bi eşeklik ettik, oldu mu , barıştık mı ? Allah beni kahretsin.

4. Tavan olmuş gözlerim yeşerdi. Şerefsizler 2 hafta da hisseyi 🙊 ettiler.

5. 10 gün taban 10 gün tavan mı beklenti nedir

6. Grafik öyle diyor.ama bakalım

7. Yanlış yonlendirmeyelim.10 tavan değil.360 grafik öyle görünüyor

8. grafik 3.60 diyorsa doğrudur, galibinde kafasında hep grafik vardır grafiksiz tuvalete bile gitmez.
    keşke bende grafikle iş yapsaydım, 10 lardan açığa satıp, 1 lerden yerine koyardım cahillik işte grafiklerden pek anlamıyorum, kafa basmıyor işte...

Sayfa 157/521 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •