Sayfa 129/350 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 2799 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: ALMAD - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1. Arkadaşlar hissenize sahip çıkın satmazsanız alamayacaklar fiyat yukarı gelecek.
    ilk panik satışlarından sonra fiyat toparlaması gerek
    YatırımTavsiyesi Değildir.

2. Cuma ya kadar taban taban gitmek zorunda yipe alınan kağıtların kaderi bu malesef kabul etmesekte kural budur

3. Patondan ufakta olsa olsa paniği azaltacak bir haber beklerdim ama hayal kırıklığına uğradım... Belkide patron birazdaha düşürüp ordan malı toparlamak istiyor ama günah bu kadar insana kul hakkı diye bişey var

4.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Cuma ya kadar taban taban gitmek zorunda yipe alınan kağıtların kaderi bu malesef kabul etmesekte kural budur
    göreceğiz bakalım. Alyağ yatırımcısı düşe kalka yeterince sağlamlaştı. Bellide olmaz Babalar satmadıktan sonra sorun yok
    YatırımTavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Hayet026 Yazıyı Oku
    Patondan ufakta olsa olsa paniği azaltacak bir haber beklerdim ama hayal kırıklığına uğradım... Belkide patron birazdaha düşürüp ordan malı toparlamak istiyor ama günah bu kadar insana kul hakkı diye bişey var
    Evet paydaş bist suçlu erken aldı bu kararı ama bugün itibariyle çevik de suçlu kaç gündür anlaşmak üzere olduğu satın alma haberini bir türlü göndermedi

Demek ki bu düşüşü istedi. Birde size mübarek kardeşler diyorlar siz ancak rezalet kardeşler olursunuz. Bu kadar ah alarak işleriniz yolunda gider mi sanıyorsunuz? 4 hisseyi batırdınız bari son kaleye sahip çıkın utanmazlar.

6. Hisseye sahip cıksak neki 161 bin satıs 140 bin alıs olmus arada 20 bin farkla taban olmus nasıl cıkılır bu işin icinden

7.  Alıntı Originally Posted by Zuval Yazıyı Oku
    Hisseye sahip cıksak neki 161 bin satıs 140 bin alıs olmus arada 20 bin farkla taban olmus nasıl cıkılır bu işin icinden
    20 bin farkla taban olmamış ortak. geride satılmayı bekleyipte alacak kek bulamadıkları 5 milyon küsür satış beklediği için taban. sabah benim arkadaş tabana 10 bin alış girdim ben döneceğini düşünüyorum diyordu. ortalama düşürecekmiş. acele etme yarın 048 den alırsın dedim dinlemedi. şimdi keşke yarın girseymişim alışı diyor. bu işlerin dibi yok.

8. Bekleyen olabilir gerceklesen okadar alan bile yok benim hicmi hic ümüdim kalmadı

Sayfa 129/350 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •