Sayfa 517/945 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

Eline sağlık cefaks dostum cefali dost ����
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Ak ve iş yatırım yüzde 42 ye ulaştı diğer aracı kurumlarda enteresan değişimler var bana göre tahtanın yüzde 60-65 eline geçti yatırım finansmandanda oynuyorlardı yanlış hatırlamıyorsam sonuç adam aç gözlü yap 1.3-1.4 kağıdın yüzde 90 ını ele geçir bitsin bu iş))

3. KAP *** TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş. *** TEKTU *** Özel Durum Açıklaması (Genel)

İmar Barışı Hakkında

Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    Şirketimizin aktifinde bulunan İzmir İli, Çeşme İlçesi, Alaçatı Beldesindeki Resort Zigana Hotel isimli 5 Yıldızlı
    otelimiz bünyesine dahil olan 65 adet villa tipi apart ünitelerinin gerektiğinde ayrı ayrı satışına imkan sağlamak
    amacıyla bağımsız tapulu villalara dönüştürülmesi ve ayrı ayrı tapularının alınması için imar barışı kapsamında gerekli
    müraacatlar yapılarak yapı kayıt belgeleri alınmıştır. Söz konusu villaların bağımsız tapularının alınması için Çeşme
    Tapu Müdürlüğüne müracaat edilecektir. Kamuoyunave yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.

4. gelen haber güzel ammaaaaaaa
    yok şu paradan satcaz yok bu paradan aşşa olmaz gibi ifadeler yok.

3'e 5 'e bakmadan satcaz diyin. sizde rahatlayın bizde

bu zamana kadar tapuları ayrıştırmama sebebiniz neydiki?

operasyon bitmediiiii

5.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    gelen haber güzel ammaaaaaaa
    yok şu paradan satcaz yok bu paradan aşşa olmaz gibi ifadeler yok.

3'e 5 'e bakmadan satcaz diyin. sizde rahatlayın bizde

bu zamana kadar tapuları ayrıştırmama sebebiniz neydiki?

operasyon bitmediiiii
    Galiba, artık 200 Miyona satıldı dese bile kağıt gitmeyecek.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Galiba, artık 200 Miyona satıldı dese bile kağıt gitmeyecek.
    üstad yanlış anlamayın beni

o paraya satılma ihtimali yok.

piyasa bunun farkında sadece twetteki gazmanlar farkında değildi bi sürü insanı boş hayallere soktular. şimdi o sükütu hayali yaşayanların satışları ile buradayız.

örnek verdim 99 model toyota corollam var otomatik vites bunu 30 bin euro ya satışa koyarsam. Buna alıcı gelmeyeceği apaçık ortadadır. benimde aslında satmak istemediğim ortadadır.

katar lı da para çok yaw para çokta niye senin 10 liralık malını 100 liraya alsın adamlar aptalmı?

makul bi paraa yaz. müşteri öyle böyle çıkar abartı yazarsan kimse inanmaz satmak istediğine.

ha birde bu 65 villayı satmak istiyoz dediklerinde niye tapular ayrıştırılmamıştıda şimdi otelle birlikte komple satacaz açıklamasından sonra ayrıştırılıyor?

3-5 adedine müşteri çıkmış olabilir. onların satışın gerçekleşmesi kasaya para girmesi ama gerçekci rakamlardan!! ozaman hissenin önü açılır BENCE

7. AYLAR SONRA bana makul gelen ilk haber bu dur.

villaları tek tek ayrı tapulara böl.

illa çıkar bikaç multi zengin. (1-2 villa satabilir satılabilir) BENCE

8.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    https://invst.ly/9k9l5

düzeltme şahsen beklemiyorum (1 ve 2) tepelerin hangisini seçecek bizim zügürt ağalar ..
    1. tepe noktasını alırsa ilk hedef 1.25 veya 1.35 arası şayet olmaz ise hedef 1.70 veya 1.80 arasında gelebilir diye sesli düşünüyorum..
    2. tepe noktası alırsa ki buraya kadar bir iki sallama yapsada yoluna devam edip üsteki rakkamları gözlemekte fayda vardır..
    Gördünüz mü sayın sulzer, geçen hafta bu yorumu yaptığında kağıt 0,99 du.Şimdi %20 aşağıda.

Sayfa 517/945 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •