Milli piyango 70 milyon tek bilete çıktı ve sahibi bilinmeyecek. Maalesef milli piyangoda kendine dindar diyen ama dinle değil şeytanla alakalı olanların elinde gibi görünüyor.

Maç sonuçlarına endeksli spor toto özelleştirilmeye çalışılıyor, çünki onda çekilişte hile yapamazsın. Yaw ben bu yazıyı yazdım.?

Burdamı yazdım acaba.?

Süper loto, milli piyango gibi çekilişlerde tek kişiye çıktıysa en son ne zaman kazanan kişiyi medyada gördünüz.?
Çok eskiden kazananların çoğu bulunurdu. akp nin ilk zamanlarında her 2 kişiden biri yine bulunur medyada görünürdü. Mahallelisi peşine düşerdi.

Son 5 yıldır hangi kaz***** TV de gördünüz, gazetede çıktı.?

süper loto tamamen karanlık, milli piyango da naklen yayın bitince karanlığa gömüldü ama yılbaşı çekilişi çok göz önünde yapmazlar denebilirdi.?

Ama her şey ortada. Tek kişi ve ortaya çıkmayacak...

Üstelik bu karanlık yıllardır bilindiği halde, ne bakanlar olaya el atıyor, nede hükümetle damadı.? Neden peki.?

Milletin %60 ının çalışarak rahata kavuşma umudu kalmamış, milyonda bir bile olsa piyango alarak hayal kuruyorlar ama o hayali bile karartmayı hangi insan yapar. Fakirin hayalini bile kim çalabilir, kendine insan diyen biri yapabilirmi.?

İstifa edip Yurt dışına çıkan bir milli piyango çalışanının itirafı var. Vicdanım elvermiyor diyerek açıklıyor. "Çekilişler temiz değil, milli piyango çekilişlerine katılan piyango çalışanlarından herkes zengin oldu.?" diyor.

Zaten çekiliş sonuçlarından herşey ortada, delilleri ile süper loto nun soyulduğu ortaya konmuş. Naklen yayının iptali ile milli piyangoda açık ne olduğu...

Her neyse... yaw... fetö yapıyor diyorduk. hesapta fetö denen iblisler devletten atıldı.. peki kim soyuyor piyangoyu... hoş akp den öncede karanlık yerler vardı ama şu an seviye çok çok aşağılarda... afrika ülkesi seviyesi...

10 yıldır sürekli diyorum, bunlar bu ülkenin iyi günleri diye... İleriki yıllarda BU GÜNLERİ BİLE ARAYACAĞIZ.