Sayfa 414/954 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Kardeşim ben yıllardır borsadayım ve yıllardır bu hisse nette değişik hisselerin elimde olan hisselerin tabi sayfalarında yazarım yorum yaparım. Senin şu anda sahip olduğun kanı yıllardan beri süre gelen speğin adamı maaş alıyor yanlış yönlendirip hisseyi sattırıyor gibi saçma sapan fikirli insanları çok gördük. En iyisi elinde varsa sahip çık, paran varsa al, yoksada lütfen burada kimseyi birilerinin adamı maaşlı çalışanı olarak itham etme. Burada kimse kimsenin adamı değil. Adamı dediğin dişçinin 50 bin tl zararı var. Benim 23 bin tl zararım var.. maliyetim 1.19 .. hala düşüncelerin aynıysa söyleyecek sözüm kalmadı.. ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayın sertçetin kardeşim. Ben kimseyi spegin adamısınız diye itham etmedim. Sayın dentisti de etmedim. Ben sınırlarımı bilirim. Bu sitede yazanların ne olup olmadığı da sizin veya benim dememle olmuyor.Ancak ben inanıyorum ki: böyle bir mecrada, bahsettiğim tipte yanıltıcı maksatla birileri adına yazanların olmaması olasılığı “SIFIR” dır, yani öyle tipler vardır.
    İnşallah dilerim ki, sizde, dentist de ve diğer zarardaki arkadaşlarda zararlarınızı bir an önce çıkarır kara geçersiniz.
    Şunu da belirtmek isterim ki: Bu siteyi ziyaret eden insanlar çoğunlukla, Al- Sat Öğüt almak için DEĞİL, BİLGİLENMEK için ziyaret ediyorlar. Burada gerek borsada gerekse Özel olarak kağıt bazında tecrübeli üye arkadaşlar ( sizingibi veya dentist gibi kıdemli olanlar ) bilgilerini paylaşsın, diğer arkadaşlarda bu bilgi ve tecrübelerden yararlasınlar diyedir…. Herkese sağlıklı ve bol kazanclı günler dilerim

3. 1 milyon lot

Eksi 1 milyon lot ile -%5 yapiyor ilginc

4. -1m lotla değil satıcı ve alıcının buluştuğu fiyat o

Bir hisse aynı hareketleri kaç defa yapar?

Çok enteresan. Bu volatilite hiçbir hissede yok maşallah.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6. A

7. A

8.  Alıntı Originally Posted by gulahmet167 Yazıyı Oku
    A

Takas cok guzel hareket yakinda

Sayfa 414/954 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları