Sayfa 413/954 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by Dentist Yazıyı Oku
    İyi işte 77 kırarsa verirsin 68den alırsın.
    işi çözmüşsün.
    İşi çözmek nire ... ben nire.. İşi çözsem burada ne işim var... bura şaşkınların, 3 kuruşluk portföyle kendini bir ŞEY sananların, işi gücü buradakileri yönlendirmeye çalışan spekülatöre asgari ücretle çalışan maaşlı insanların yeri. Ben burada ikinci guruptakilere dahilim. Siz hangi guruptansınız Bay Dişçi.. Herkese Sağlıklı ve bol kazançlı günler

2.  Alıntı Originally Posted by ODUN ADAM Yazıyı Oku
    İşi çözmek nire ... ben nire.. İşi çözsem burada ne işim var... bura şaşkınların, 3 kuruşluk portföyle kendini bir ŞEY sananların, işi gücü buradakileri yönlendirmeye çalışan spekülatöre asgari ücretle çalışan maaşlı insanların yeri. Ben burada ikinci guruptakilere dahilim. Siz hangi guruptansınız Bay Dişçi.. Herkese Sağlıklı ve bol kazançlı günler
    Burada 68e düşer 69a düşer dedin mi herkesin vebalini alırsın.
    Senden etkilenip zarar edenin ahını alırsın.
    İşi çözdüysen de kendine sakla para kazan.
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

3. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. A

5. A

6. Borsa nasıl düzelir. Yoksa hergün böyle mi olacak

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by drvagus55 Yazıyı Oku
    Borsa nasıl düzelir. Yoksa hergün böyle mi olacak

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Paranın kalbi yoktur ama beyni vardır. Ülke ne zaman düzlüğe çıkarsa o zaman düzelir. Kimse ahmak değil yüzde yirmi faiz dururken gidip borsada parasını çakalların oyuncağı etmiyor. Defter kitap diye sayiklanmasin kriz ekonomisi bu basbayağı.

8.  Alıntı Originally Posted by ODUN ADAM Yazıyı Oku
    Kardeşim ben yıllardır borsadayım ve yıllardır bu hisse nette değişik hisselerin elimde olan hisselerin tabi sayfalarında yazarım yorum yaparım. Senin şu anda sahip olduğun kanı yıllardan beri süre gelen speğin adamı maaş alıyor yanlış yönlendirip hisseyi sattırıyor gibi saçma sapan fikirli insanları çok gördük. En iyisi elinde varsa sahip çık, paran varsa al, yoksada lütfen burada kimseyi birilerinin adamı maaşlı çalışanı olarak itham etme. Burada kimse kimsenin adamı değil. Adamı dediğin dişçinin 50 bin tl zararı var. Benim 23 bin tl zararım var.. maliyetim 1.19 .. hala düşüncelerin aynıysa söyleyecek sözüm kalmadı.. ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 413/954 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •