Sayfa 316/910 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 7277 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

  1. üzülerek söylüyorum şuan kulüpte bedelli çalışması var, floryada benzin istasyonunu 60milyon tl'ye bordomavi enerji üzerine alındı 100milyon liraya satılacak dönen dolaplar büyük, kulüp içersinde sinan zengin haricinde hiçkimsenin borsada yapılan katakulleden haberi yok hisse alımı yapıldığından sonrasında zararına satıldığından hiçkimsenin bilgisi yok kap'ta yer alan yatırımcı ilişkileri uzmanı canan özgürü kulüpte tanıyan yok dışardan tutulmuş biri ve borsadaki işlemlerin hiçbiri bilgisi dahilinde yapılmadı , kulübün elinde nakiti var ödemelerinide yapıyor kulüp içersinde yaşananlarla dışarıya aktarılanlar çok farklı arkadaşlar demem o ki bu sinan zengin denen şahıs yatırımcının anasını ağlatan kişi kulübün kara kutusu spk'ya şikayet edin ben ediyorum ama benim gibi birkaç kişinin daha şikayette bulunması lazım hatta arkasında güç olan birileri medyada tanıdığı olan birileri varsa boş durmasın yoksa canımız daha çok yanacak son sözüm sinan zengin Allah B. versin çoluğundan çocuğundan bul

  2.  Alıntı Originally Posted by acemiborsacıı Yazıyı Oku
    üzülerek söylüyorum şuan kulüpte bedelli çalışması var, floryada benzin istasyonunu 60milyon tl'ye bordomavi enerji üzerine alındı 100milyon liraya satılacak dönen dolaplar büyük, kulüp içersinde sinan zengin haricinde hiçkimsenin borsada yapılan katakulleden haberi yok hisse alımı yapıldığından sonrasında zararına satıldığından hiçkimsenin bilgisi yok kap'ta yer alan yatırımcı ilişkileri uzmanı canan özgürü kulüpte tanıyan yok dışardan tutulmuş biri ve borsadaki işlemlerin hiçbiri bilgisi dahilinde yapılmadı , kulübün elinde nakiti var ödemelerinide yapıyor kulüp içersinde yaşananlarla dışarıya aktarılanlar çok farklı arkadaşlar demem o ki bu sinan zengin denen şahıs yatırımcının anasını ağlatan kişi kulübün kara kutusu spk'ya şikayet edin ben ediyorum ama benim gibi birkaç kişinin daha şikayette bulunması lazım hatta arkasında güç olan birileri medyada tanıdığı olan birileri varsa boş durmasın yoksa canımız daha çok yanacak son sözüm sinan zengin Allah B. versin çoluğundan çocuğundan bul
    yazıklar olsun zararım katlanılabilir bir miktar olsa arkama bakmadan satar çıkarım ama zararım büyük 9 sene oldu dile kolay zarar büyük ve yıllar geçti. Hala birileri insafa gelirde zararımı çıkarırım diye umuyorum ama nafile bu yatırımcının ahı ile nereye gidecek kulüp yöneticileri, spk denen kurum memurları, devlet yetkilileri yazıklar olsun. Hepinizi Allah'a havale ediyorum.

  3.  Alıntı Originally Posted by aydadans Yazıyı Oku
    bu seviyeler bedelli yapilacak yerler değil
    Sebep...

    MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  4. Borsadaki genel izlenimlerime dayanaraktan kendi tahmini görürüşümü yazayım dedim.Tspor'da bedelli sermaye hazırlığı olduğunu düşünmüyorum.Yıl içinde eğer tspor da dahil herhangi bir şirketten temettü verilmeyecek gibisinden bir açıklama geldiyse sen o temettü,bedelli,bedelsiz hepsini unut anlamında oluyor.İçimizden bazılarımızda halen iyi yada kötü bir beklentinin devam etmesini isteyerek bazı açıklamalar yapıyor.Yok filanca şirketin çok değerli arsası var satılırsa şöyle olur böyle olur.İçi boş beklentiler.Gerçekten iyi birşey olacak olsa hisse değeri dört nala uçar gider.Erkenden yakalayabilene helal olsun.2019 da da iyi bir gelişme olur mu oda şüpheli.

  5. Bedelinin gelişi zaten belliydi.
    Bedelliden sonra bir belirsizlik daha ortadan kalkar.
    Iflas riskide devlet desteğiyle ortadan kalktığına göre 2017 tekerrür edecek bedelliden sonra.

    Iyi bur haber geldi transfer için.

    https://i.resimyukle.xyz/KdAyK7.png

  6.  Alıntı Originally Posted by aydadans Yazıyı Oku
    bu seviyeler bedelli yapilacak yerler değil
    ıhlgm 1.24 fiyattan % 140 bedelli kararı aldı, bedellide seviyenin bir önemi kalmamış buna göre.

  7. #2527
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Yaş
    56
    Gönderi
    1,827
    SON DAKİKA

    Ziraat Bankası, 31 Ocak'a kadar kulüplerin tüm borçlarını bildirmesi halinde, borçları ödeyecek ve ardından kulüplere yapılandırma yapacak. Alt lig takımları için de bu sistem geçerli olacak.

    TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, 7 Ocak Pazartesi günü kulüplerin borçlarıyla ilgili kararı açıklayacak..

    Devlet olaya el attı, devlet tarafından ödenecek kulüplerin borçları ve Türk lirasına çevrilerek Ziraat Bankasına borçlu olacak. bütün borçları tek bankaya toplanan kulüplere düşük faiz ve uzun vadede (10 yıl gibi) ödeme planı yapılacak. Bu işler yapılırken UEFA FFP ile sıkıntı çözülecek.
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

  8. #2528
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Yaş
    56
    Gönderi
    1,827
     Alıntı Originally Posted by $DOLLARS$ Yazıyı Oku
    Bedelinin gelişi zaten belliydi.
    Bedelliden sonra bir belirsizlik daha ortadan kalkar.
    Iflas riskide devlet desteğiyle ortadan kalktığına göre 2017 tekerrür edecek bedelliden sonra.

    Iyi bur haber geldi transfer için.

    https://i.resimyukle.xyz/KdAyK7.png
    dollars kardeşim,
    1. Bedelinin gelişi zaten belliydi,
    2. Iyi bir haber geldi transfer için.
    Bu iki maddeyi anlamadım. bedelli mi olmuş,
    iyi bir oyuncumu almış...
    bilgilendirirsen sevinirim...
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

Sayfa 316/910 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •