Yav arkadaş ne manüplasyoncuymuş be , adam 3 gün karşılıklı işlemle hisseyi soluksuz düşürdü. bütün hisse hakkındaki olumlu havayı dağıttı.
Yav arkadaş ne manüplasyoncuymuş be , adam 3 gün karşılıklı işlemle hisseyi soluksuz düşürdü. bütün hisse hakkındaki olumlu havayı dağıttı.
Çok kabaca hesapla , 12.02 den başlattığı düşüş , tekrar eski yerine geldiğinde, bu işi yapan kişinin elinde muhtemelen 200-300 bin lot daha fazla hisse olacak, hemde 11.xx maliyetli . vade max 2 hafta . ytd
Tüm yorumlarım hayali, rakamlarım farazi, lafügüzaf, örnek filandır.
Asla yatırım tavsiyesi değildir, her koyun kendi bacağından asılır.
bilanço okuması iyi olan bir arkadaş geçen senenin (veya ilk 9 aylıkta görünürmü)bilanço sunu baz alarak amortisman giderlerinin ne kadar olacağı hakkında bilgi verebilirmi. Bu önemli
Emtia fiyatlarındaki azalış 2019 1.ceyrek sonuçlarında kendini gösterecektir. döviz bu civarda kalırsa 1. ceyrekler arasında en yüksek karlılığı görebiliriz. 2018 12 aylık için amortisman giderleri önemli. yeni yatırımları şişirip amortisman giderlerini arttırabilirler mi? kafamda soru işareti
Dikkat ettim, benim anladığım şöyle yapıyorlar: Bes cilerde hin. beklentisi olan bir hisseyi topluyorlar. sonrasında muhtemelen patronla anlaşıp %35-40 ını yapay alım satımlarla patrona devrediyorlar . sonra hisse yükselmeye başlayınca o 35-40 tan olan kayıplarını telafi edip kara gectiklerinde hepberaber ky ye bırakıyorlar. söför , bahcıvan, aşçı hepsi hizmetçiyi düdüklüyor
Benim gördüğüm bu forumda son düşüş hareketinde 12 tl altında hiç satan olmadi ama alım yapan bayağı bir yatırımcı var. Aynı durum twitterda da geçerli.
Satanlar belli .Emeklilik fonları va az bir miktar yabancı.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri