Yarın 12 banka yeni bir kobi kredi paketi açıklayacakmış
Yarın 12 banka yeni bir kobi kredi paketi açıklayacakmış
2013 nisanda 81,5 dan 1 kilo(goldtr) borsadan alabildim fiziki piyasa çok yüksekti) 2013haziranda 400 gram fiziki 74,4 Ken aldım.. 2013 haziran 2017 temmuza kadar 627 gram fiziki biriktirdim.. Ortalama 3 e katlasada bence sadece paramın alım gücünü korudum.. 2019 un 2012 gibi geçmesini bekliyorum.. 187,5 dan önce alım önermem..2 3 yıl prim beklemiyorum. Her ne olursa olsun Venezulla, arjantin konumuna düşme durumuna karşı gıda, temizlik malzemesi takası için fiziki kenarda tutun derim.. Bizim gibi ülkelerin kaderi abd ile olan ilişkilerimize pamuk ipliğine bağlı.. Altından ziyade borsada alım öneririm
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Belli oldu kgf benzeri bir operasyon öncesindeyiz.. Dolarda Bi atak beklenmeli..dolaşımdaki banknot miktarı takip edilmeli.. Hatırladığım en son 136 milyardan 160 a çıkmıştı.. Sn rxpu, deniz 43 hocaya danışmak lazım bu konuyu
Bu benim 3. gidisim, ilk defa kisin gittim ve yazi daha guzeldi diyebilirim..
Bu benim kisisel fikrim tabii ama kisi da keyifli ve guzel olabilir..
Havasi cok temiz..
Insanlar mutlu ve huzurlu gorunuyorlardi.
Herkes cok kibar ve saygili..
Yemekler pek yaramaz gibi geldi bana evde yemek yaptik hep.
0-10 derece onlar icin normal ve gorece sicak gunler demek.
-20 dereceden sonra aksiyon basliyor..
Ben thermal icliksiz cikamadim, bazi manyaklar shortla filan dolasabiliyollar.
Ufacik bi sey halletmek icin 15 dk giyinmek lazim en sevmedigimi is de bu oldu.
Bere atki iclik, polar uzerine kislik bir mont ile ciktim cogunlukla..
Bir cok is yeraltindaki avmler sayesinde halledilebiliyor evden cikip yer altinda devam ederek.
Simdilik bu kadar yetsin, sonra yine yazarim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri