-
vermezsen zorla mal mı alcak senden yok adamların planı alırsak yüzde 98 direk kolay birleşme .
enayilerden malı alırım diye hesap ortada capitalın malını alcak .kap yapmak zorunda .spk başka nı çocuk degil mevzu anlamayacak
sen git taşeron firma bul 11 milyon lot al 6 milyon satan garibanın ahını al .vertu tahtada ise vertudan nasıl alcak (kesin degerli bişe verecek degersiz gösterecek) kur farkı oyunu vardı ya onun gibi gayri resmi işler çok .örnek bana versin koşu yolunu 2.830 000 lota alsın madem diyorsun ya 3 milyon oyle işte hodri meydan ver gülğm al gülüm .yapıdan çıkarmak istiyorsan o yapının dışında 1 tl mal istiyorsun sana 3 milyon lota tamamlarım .madem dürüstsen o zman adam gibi gerçek degeri gösterin 1.milyar 80 milyon kasadaki biriken parayı kap haberi yapın saklamayın .karşınızda bebek yok oyle boyle yok efendim yapı konsolide diyemezsin yargıda hakim der neden hyatrımcının haberi yok en büyük suç .spk ne diyecdek benmi göz yumdum diyecek .çakallık iş adamlıgı olmuş 1 milyarlık yapı yutmaya kalk kendi degerlnedirmende bile hisse 5.80
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri