-
anelt için borsa bitti .gümmm başınız sag olsun ..artık gayri menkul degerler çözer olayı önce faliyet yoktu .oda bir avantajdı.kotdan gitmesi dabul xxxxxxxxxxxxxxxxxxxLLLLLLLLLLLLLLLL DABULXXXXXXXXXXXXXXXXXXXLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLL OLDU yani artık söz hakimde .capitalı alırsa KAP yapacak .alsın bakalım .bizim mermiler hazır .ben adnan ek ile konuşmamda sizin bir açıgınız var dügmeye basarrım demiştim. o ne demişti tehdit mi ediyorsun .hayır kardeşim ne tehditi .2013 bu yana bir sigortalı çalışanın yok .kotdan gitme sebeblerinden bir tanesi .bizde sizin gibi mevzuata uyduk napalım .ama sizin mevzuatlar geçmedi spkdan sap gibi kaldınız ortada .capital sana lehde oy kulandı .faliyete geçmeye hayır dedi .şimdi sana ayrılma hakkından lot paslayacak oylemi ne güzel git yurt dışından taşeron tut sonra o lotu bu şekil al .al fark etmez ama benim hakkımı si si alcam sende görceksin .yüzde 12 satmayacak adam var .yüzde 12 ye 120 milyon para versen sana koymaz ..biz alırız iddaya giren varsa buyursun ben burdayım ...adanan ekde iboda dahil .kurulda pişkinleri o milletin gözlerinin önünden gitmiyor .spk da okuyor burayı bana ceza versin bak şikayet edin ben dogruları yazıyorum spk mardine tivitirden ceza yazmadımı .hadi adnan ek soyle patronunada bu yazıyıda şikayet etsin ..adaet yerini bulacak er veya geç tecelli edecek .hukukun kestigi parmak acımaz .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri