Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8100 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. WE ARE SORY : BLACKS NOT ALLOWED.

ÜZGÜNÜZ : DOLARINIZ, AVRONUZ GEÇMEZ.

2. BUSH 'un danışmanı TRUMP ile dalga geçmiş.

'œHayvansal İçgüdü seni bu noktaya kadar getirdi. Tıpkı karton dizi kahramanı COYOTE gibi kendini, ayakların yerden kopmuş olarak bulacaksın. Sonrası çok heyecanlı olacak.'

Son düzenleme : sermo; 21-04-2017 saat: 19:34.

3. EUROCULARI BU HAFTA SONU ZOR BİR SINAV BEKLİYOR.

Pazar günü Fransada yapılacak seçimlerde her kez Mélenchon 'a şans tanıyor.

Ancak Le Pen'in sürpriz yapması işten bile değil.

Yorum: Fransa'nın kaderi kararsızların elinde.

http://www.dw.com/tr/yorum-fransanın...nde/a-38489637

Citygrup 'a göre seçimlerden Piyasa dostu bir sonuç çıkmaması durumunda uzun pozisyonlarda fikir birliği sağlanan, aralarında Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Rusya ve Polonya da dahil olmak üzere Merkezi ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (CEEMEA) paraları da etkilenecek.

4.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Citygrup 'a göre seçimlerden Piyasa dostu bir sonuç çıkmaması durumunda uzun pozisyonlarda fikir birliği sağlanan, aralarında Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Rusya ve Polonya da dahil olmak üzere Merkezi ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (CEEMEA) paraları da etkilenecek.
    yeter ki, kurt kuzuyu yemeye kafaya taksın, öyle yada böyle..

piyasanın 2 adamı da elenirse, finale lepen ve melenchon kalırsa AB biter.. eeeee, en fazla etkilenmesi gereken- bitecek olan AB'nin kendisi olmaz mı ? hayır diyor adam, rusya ve türkiye'ye basarım diyor

sen de mantıklı bir temel aramaya çalış, piyasanın kimin ırzına geçeceğine dair

5. DELİ GİBİ PARA BASAN KİM SİZCE?

6.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    BUSH 'un danışmanı TRUMP ile dalga geçmiş.

'œHayvansal İçgüdü seni bu noktaya kadar getirdi. Tıpkı karton dizi kahramanı COYOTE gibi kendini, ayakların yerden kopmuş olarak bulacaksın. Sonrası çok heyecanlı olacak.'

Bunu söyleyen adam çok güzel söylemiş, Trump'ın ilk 100 günü hangi tarihte doluyor ve bu 100 günde ne yapmış olacak, malum ABD başkanları için ilk 100 gün şöyle önemli böyle önemli diyorlardı, ben şimdiye kadar bir icraatını görmedim ama çok güzel kıvırıyor, sırf olayları saptırmak için oraya buraya füze atıyor, gemi yolluyor , inşallah çok sıkışınca daha büyük çatışma ortamları yaratmaz...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bunu söyleyen adam çok güzel söylemiş, Trump'ın ilk 100 günü hangi tarihte doluyor ve bu 100 günde ne yapmış olacak, malum ABD başkanları için ilk 100 gün şöyle önemli böyle önemli diyorlardı, ben şimdiye kadar bir icraatını görmedim ama çok güzel kıvırıyor, sırf olayları saptırmak için oraya buraya füze atıyor, gemi yolluyor , inşallah çok sıkışınca daha büyük çatışma ortamları yaratmaz...
    Hic birsey beceremedi .
    Evet dikkat i baska yere cekmek icin
    Umarim yakmaz ortaligi.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Benimde korktuğum kadar olmadı..en azından şimdiye kadar..

Fakat bir dediği bir dediğini tutmaz..bir gün şöyle söyler, öbür gün tam tersi diyorlar..

Ben onların yalancısıyım..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •