Saatliği gündeme aldım ama henüz onun yükünü kaldıracak hazırlığım yok. O nedenle bir kenarda dursun, hazır olunca o da çalışır. Şimdilik diğerleri çalışıyorsa sorun yok demektir...
Bir bakmışsınız saatlik de çalışmış ama şu anki donanım ile bu mümkün değil. Her saat başı güncellemek gerekiyor. Benim sürekli bilgisayar başında durmam imkansız. Otomatiğe bağlamak gerekcek. Bu da zaman demektir haliyle...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Bugün grafikleri daha düzenli olarak görebilmenizi ve sıralı olarak takip edebilmenizi sağlayacak olan gösterim şeklini de başarmış bulunuyorum.
Ne zamandır yapmak istiyordum ama nasıl yapıldığını çözememiştim. Taşlar yerine oturdukça site daha bir profesyonel havaya bürünüyor. Basitlikten çıkıyor. Bu da umarım; beni mutlu ettiği kadar sizleri de mutlu ediyordur?
Listeden istediğiniz Hisse Koduna tıkladığınız zaman bundan böyle grafikler hemen aynı sayfada açılacak ve sayfalar arasında dolaşmak zorunda kalmayacaksınız. Grafikleri peşpeşe takip edebileceksiniz.
Bir deneyin bakalım görüşleriniz ne olacak?
Sayfayı yenilemeyi unutmayın...
Ben kontrol ettim Sn. T/A aynen belirttiğiniz gibi aktif olan sayfa üzerinde küçük bir pencere olarak açılıyor, sanırım tüm grafikleri tarayan arkadaş içinde baya kullanışlı olmuş tek tek tüm grafikleri yeni sayfa açmadan geçebilecek, ellerinize sağlık.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Çok teşekkür ederim. Çabuk bakmışsınız...
Grafik boyutunda küçülme olmuyor, grafiğin ölçüleri neyse o kadarlık bir ekran açılıyor. Farklı bir sayfaya yönlendirip birçok grafiğe bakınca birçok sayfa açmış olmak zorluğundan kurtarıyor.
Yine de grafikleri ayrı sayfada açmak isterseniz listedeyken sağ tıklayıp menüden "Yeni sayfada aç" seçeneğini de seçebilirsiniz. Veya resim açıldıktan sonra da sağ tıklayıp da yapabilirsiniz. Aynı sonucu verecektir.
Yer İmleri