Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
Bakış açısına göre değişir bu, yılbaşında dipten alan için iyi getiri olabilir büyük resme bakınca özellikle halka arzdan alanlar yada geçen sene Aziz Torun'un sözlerine bakıp alanlar açısından daha farklı görünüyor. Dediğim gibi herkes dipten alıp zirvelerden satamıyor yapabilen olursa ne ala herkesin farklı yatırım anlayışı var.
Borsa hayatımın ilk yılları 1998 de işgyo halka arzı vardı,,çok methetmişlerdi,,,,neyse girdik,,,o yılda borsa dip olmuş,ralli yapıyordu,,bütün kağıtlar uçuyor,,işgyo bir türlü gitmiyordu,,,o gün bugündür daha halka arzlara girmiyorum,,girsemde yarı fiyatına düşmeden alış yapmıyorum.
En son örnek mistral gyo,,kağıdı düşürmeyeceğiz,geri alım garantisi vereceğiz dediler,5.52 halka arz,,bugün 5.32,,,aradan 4 ay geçmiş,,,hani nerede taahhüt,sözleşme,,,,lafta kaldı,,yatırımcılar perişan.
Bu yüzden,kimsenin lafına inanmamak lazım.Patron bile parayı gördüm mü,yalan söyleyebiliyor,,burada spk uyuyor,,yalana karşı bir ceza yok,müeyyide yok,,yatırımcı adeta cezalandırılıyor.