yani eşim devlet memuru onun adına 70 bin usd eurobond alsam devlet memuru olduğu için aldığı maaştan dolayı vergi ödermi.
yani eşim devlet memuru onun adına 70 bin usd eurobond alsam devlet memuru olduğu için aldığı maaştan dolayı vergi ödermi.
Herkese iyi günler.genellikle yatırımları dolar mevduatı olarak değerlendiriyorum her geçen gün vade oranları düşüyor.parayı uzun vadede değerlendirmek istiyorum .eurobondları araştırıyorum nelere dikkat etmem gerekir Ocak sonu vade dönüşüm var tavsiye edebileceğiniz eurobondlar nelerdir nasıl bir yol izlemeyelim cevaplar icin şimdiden teşekkürler
öyle iki üç paragrafla özetlenebilecek birşey olsa keşke ama çok detayı var. bu yüzden başlığı baştan okumanızda yarar var. çoğumuzun yaptığı gibi. ilk 3-5 sayfada da yılmayın eğer gerçekten niyetli iseniz. baştan okuyup bu sayfaya geldiğinizde hala çok sorunuz olacak onu da bilin![]()
olmaz ya.. ama diyelim oldu. çok ters birşeyler oldu, kurlar abardı, dolar 10 tl oldu. sermaye kontrolü geldi. usd atıyorum 7 tl ye fikslendi.. aldığımız eurobondlar bundan nasıl etkilenir?
fiyatlar dibe vurur, kupon faizi bu süreç boyunca 7 tl den elimize geçer herhalde de eurobondları nasıl kurtarırız.. yurtdışına nakli mümkün olur mu mesela diyecem ama sermaye kontrolünde o da mümkün olmaz. normale dönsünü beklemekten başka çare kalmaz sanırım.. değil mi?
Yer İmleri