-

Originally Posted by
Hunter_sipek
Yalan mı 96 da hafta sonu alın ucuz kaçmaz burdan diyen ******lar nerde şimdi.çamır atıyorlardı bize.insanları büyük bir oyunun içine düşürdüler korkunç bir oyun.daha fazla zarara girmesin artık kimse .normal dışı olaylar var anlayın artık
Ibereta ile by akil pazarladi kagidi simdi ortalikta yoklar. Yarin oburgun yukselir biz demistik diyede eyyam yaparlar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
şef
cumhurbaşkanına gönderide bu grafiği koyacağım, bu grafikte ne oyun döndüğü zaten çok açık ortada.
cumhurbaşkanıda sizden bunu bekliyr aman geç kalma.
kardeşim brsada fiyatlar luşmasınadamı reis karışacak güldürmeyin insanı.
-
-

Originally Posted by
koreli0627
para girişi para çıkışı daha forumda yayınlanmamış hissede para çıkışı varmı arkadaşlar.
2862280 tl olmuş/.0.76=3.7.770 lot denk geliyor çogu içeride kalmış al sat la iyiye işaret amorti sayılır.
Sn.Koreli bir paylaşımda yanılmıyorsam 8.3 civarında bir çıkış olduğu yazıyordu. İyi akşamlar.
-
hissede para çıkışı.2862280 tl olmuş/.0.76=3.7.770 lot denk geliyor çogu içeride kalmış al sat la iyiye işaret amorti sayılır.
bu fırtınada bu kadar az para çıkışı neye işaret
-

Originally Posted by
paracelsus
Sn.Koreli bir paylaşımda yanılmıyorsam 8.3 civarında bir çıkış olduğu yazıyordu. İyi akşamlar.
teşekürler ben de bu forumda 2.862280 tl olarak aldım ikimizden birinin hesabı yanlış
-

Originally Posted by
koreli0627
teşekürler ben de bu forumda 2.862280 tl olarak aldım ikimizden birinin hesabı yanlış
Para çıkışında Garan ve Akbank sonrası üçüncü sırada tekrar baktım 8.3 olarak olarak geçiyor Sn.Koreli.
Umarım sizin dediğiniz doğrudur ama.
-
Halka arza devam ediyor...25.5 milyon net lot çıkarmış elinden...hala 25 milyon elinde var
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri