Sayfa 171/1527 İlkİlk ... 711211611691701711721731812212716711171 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Deniz hocam peçeteye bi istek yazıldı iletmek istedim RHEAG
    bi bakabilirmisiniz

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    üstadım sayfayı 1 kaç sayfayı geriye yönelik okuyor musunuz? Aksam seans kapanışı önceden attım yine atarım.
    Hocam çok çok pardon gözümden kaçmış [emoji120][emoji120] iyi çalışmalar

3. KRDMD
    HEM KANAL DİRENCİ OLAN YERİ HEMDE 50 GÜNLÜK ORTALAMA OLAN İŞARETLENMİŞ YERİN ÜSTÜNDE KAPANIŞ GELMEDİ. GELEMEZDİ DE İLK BAŞTA. 2,41 ÜSTÜ POZİTİF ALTI NEGATİF... ANCAK 2,41 ALTINDA 2. ÇİZDİĞİM GRAFİKTE PULLBACK YAPABİLİR BURDAN BAKARSANIZ DA POZİTİF

2,34 E KADAR OLAN ÇEKİLMELER YÜKSELİŞ PULLBACK İ OLARAK KALIR

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    deniz kardeşim bugün kap a bir haber düştü,bist temettü endeksi şirketi,katılanlar çıkarılanlar,ilk kez duyuyorum,ne işe yarar

[ımg]https://resmim.net/f/k8vpyn.jpg[/ımg]
    üstadım hiç haberim yok ama temelciler ynt verecektir emin ol.

5.  Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    hocam bu adamlar kağıdı düşürünce ky iyice dalıyor kağıda. Bunu daha önce gördük. Hele şimdi diğer kağıtlardan biraz primlendiler ki kağıdı düşürdükçe diğer kağıtlardan buralara kaymalar olacaktır muhtemelen. Bu adamlar 100 milyon lot almış bu kağıdı daha fazla düşürmemeli diye düşünüyorum.
    hisse fiyatı düştükce ky daha cok mallanır spek bunu anlayacaktır ennde sonunda .. 6,97 ye kadar çekilme hakkı var kozaanın altında bozulur grafikler

6.  Alıntı Originally Posted by ONDOKUZ19 Yazıyı Oku
    Deniz bey ttkom son günlerde yabancı ilgisi var gibi grafik rica etsek destek direnç yerleri

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TTKOM
    KANAL TEPESİNE GELMİŞ.. KANAL TEPESİNE GELEN HİSSEDE KAR REALİZANSONU YAPILIR. KANAL DİRENCİNİ KIRINCA YENİDEN POZİSYON AÇILIR. GİDECEĞİ YER 200GÜNLÜK DİRENÇ OLAN 4,50 KANAL DİRENCİNİ KIRARSA BİLE.. ORDAN KAFASINA YER BALYOZU..

7. şimdiye kadar çizdiğim endeks hisselerinde kanal tepesine gelmiş değil mi çok kullandım bunu..
    Endeks satış yer bence artık.. Hisselerin çoğu kanal tepesinde kısada.
    Yanılıyor da olabilirim

8. HİSSE SORULMADAN ÖNCE LÜTFEN BURDAKİ YERE BİSTTE İŞLEM GÖREN SEMBOLU İLE YAZIP ARATALIM

Sayfa 171/1527 İlkİlk ... 711211611691701711721731812212716711171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •