Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yarin rutin Mustafa'ya pazar işkencesi var, bunun disinda
23 Nisan bayramımiz var , Miraç kandili var, Galatasaray - Fenerbahçe süper lig maçı var, Real Madrid - Barcelona maçı var.. ne pazar ama![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ahali ve müşteriler Gayıp, Sn Gaya gibin,
gimisi kayfede kaynatıyor, kimisi damsız girilmez meyhanesinde..
galdım tek başıma burada, sofrayı bekleyip dururum...
bende ufaktan gayar, yoruldum ve üşüdüm bu gün...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Saat 9 dan beri buradayız, hafta sonu fasıl eğlence sohbet muhabbet olur dedik ama işletmeci Reha Kaya sarışın peşinde gelmedi kaldık buralarda..![]()
Afiyet olsun sofra
Ormandan ancak eve gelebildim. Yağmur öğlenden beri durmadı, yağmurun yağması engelleyebilir mi ? Tabikide hayırrrr
Açtık şemsiyeyi, yaktık altında ateşini. Nisan yağmurunun tadını çıkardık.
Yer İmleri