Herkese hayırlı sabahlar..
Herkese hayırlı sabahlar..
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Adana'da bankaların bankasına deprem takviyesi yapıyoruz.
Beton pompası giremiyor çünkü yol dar. Motopomp mu ne dalgaysa onunla dökülüyor. Yılan gibi kıvrıla kıvrıla binanın içine kadar girmiş ucu. Ben binanın içinde en üst katta betonun döküleceği yerdeyim. Herifçioğlu çalıştırdı zımbırtıyı. Bir gürültü, beton hortumun içinden geliyor. Ucu, tutan herifin elinden kaçtığı gibi başımın 5 cm üzerinden geçti ve arkamdaki oda kapısına vurdu; kapı uçtu, kelle kaldı hamdolsun
Bu da bir anı işte ...
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Sayın Gaya'nın niye bu kadar neşeli olduğunu çözdüm zannımca![]()
http://www.haberturk.com/ekonomi/is-...n-mutlu-illeri
Türkiye'nin en mutlu illeri
21 Nisan 2017 Cuma, 15:17:32 | Güncelleme: 17:58:35 HABERTURK.COM
Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) son olarak 2015'te yayınladığı verilere göre Türkiye'de mutluluk düzeyi en yüksek olan iller...
5 Kütahya
Mutluluk düzeyi: % 73,76
![]()
![]()
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Bende haberi telefondan okumaya çalışırken mutluluğumu yitirdim.. bukadar geniş liste olacaksa şunu 1.siradan başlarsanız ne olur..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sessizliği ben bozayim
Erken başladık erken bitirelim.. malum yarın kandil..
Afiyet olsun kıyıda köşede biyere oturayim..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
kalıp betonu dökmüyoruz Davşanlılı temel betonu döküyoruz.
müteahhit santrale 750-800 m3 gider demiş, ben şantiyeye vardığımda,
ara santrali 500 civarında biter de dedim.
488 de bitti...
hafriyattan dolayı azbuçuk oynamalar olur..
gıçım dondu, kemiklerime işlemiş soğuk...
biraz sonra köşe masaya geçerim.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri