-
-
Ortaya Karışık
Vay anasını kırk yılın başı tekniğin altın kuralı dirence gelince sat geçince alırsın kuralını uyguladık içimizde patladı iyi mi[emoji3] petkim 5.62 ile golden cross durumunda kapattı. Neyse ki 5.60 dan yollamıştım
Sent from my iPhone
-
22 Ocak 2019, Salı kapanışlar
-

Originally Posted by
Akadian
Vay anasını kırk yılın başı tekniğin altın kuralı dirence gelince sat geçince alırsın kuralını uyguladık içimizde patladı iyi mi[emoji3] petkim 5.62 ile golden cross durumunda kapattı. Neyse ki 5.60 dan yollamıştım
Sent from my iPhone
Endekse düzeltme gelmesi istenmeyen mod havası pek hayırlı değildir ya, bakalım neler göreceğiz.....
..Yarın Çarşamba ve T+2.....
-
BUGÜN 100 HİSSELERİ:
-

Originally Posted by
loruhlano
Endekse düzeltme gelmesi istenmeyen mod havası pek hayırlı değildir ya, bakalım neler göreceğiz.....

..Yarın Çarşamba ve T+2.....
Ben endekse zerre güvenmiyorum ki üç haftadır. Kozaa beklentisine idi şimdi de petkime
ayakta kalacak hisselere girmeye çalışıyorum belirli periyotlarda. Stoba sadık kalmak kaydıyla. Yarın petkimde pozisyon açarım 5.61 den. Stop 5.60 altı. Çıkarsa 5.61 üzeri, bir daha alırım. Bakalım inşallah.
Sent from my iPhone
-

Originally Posted by
Akadian
Ben endekse zerre güvenmiyorum ki üç haftadır. Kozaa beklentisine idi şimdi de petkime

ayakta kalacak hisselere girmeye çalışıyorum belirli periyotlarda. Stoba sadık kalmak kaydıyla. Yarın petkimde pozisyon açarım 5.61 den. Stop 5.60 altı. Çıkarsa 5.61 üzeri, bir daha alırım. Bakalım inşallah. Sent from my iPhone
Algoritmik platform mu kullanıyorsun yoksa standart mı..?? Öyle 1 krş mesafelerle yazınca...

İpeke de yapmadığın hesapları Petkim de yapmaya başlamışsın.....
-
Şu oyaktaki islemlerden kar mi edildi zarar mi edildi merak ettim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri