Sayfa 212/1527 İlkİlk ... 1121622022102112122132142222623127121212 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. kozal 2016 dan beri golden cross...
    peh petkm yeni olacakda bizim ky para kazanacak... bugün kozaadan istediğim karı elde etmiş olsaydım en az 4 yıllığına petkm alırdım 22tl hedefi var . 2 yıl içinde bekliyorum bu rakamı. bırakın lütfen golden silveri. al at kenara üstat bu hisseye dokunma ama her düşüşü alım fırsatı bil

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    BU İŞE çok kafayı taktınız bence nacizane. Golden cross olunca al hisse fırlasın bu mu yani bu kadar kolay mı dersiniz..bak kozala golden cross ne zaman olmuş ve aylarca yatay sweyretmiş ve sonra ok gibi gitmiş en az 4 ay yataya sarar hisseler golden cross da . Normal teamüller böyledir.. çok dillendiyse yanlış anlaşılmasın ama umarım petkm de spek basar aşağı ki öyle olmalı. Çok bu iş herkesce dillendirildiyse bu olur
    Benim fikrimde bu bir hissenin yükselmesini herkes bekliyorsa biliniyorsa zaten aşağı basıyorlar. . Golden a geçişe daha var ozaman bi yatayı görelim sonra atlarız trene

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. kozaa golden cross oluyor 6 ay yatay bak sonra ne olmuş kozaa

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    kozaanın tavsaşn speği 7,50 den oyaktaki adamıyla işlem hacmi
    yaratarak döndürdü tahtayı yine baskıla nereye kadar devam edecen.
    Peki ustadim Oyak islem yaratarak ne yapmaya calisiyor? Ne icin baski? Kagit arzi? Toplsma?

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    kozal 2016 dan beri golden cross...
    peh petkm yeni olacakda bizim ky para kazanacak... bugün kozaadan istediğim karı elde etmiş olsaydım en az 4 yıllığına petkm alırdım 22tl hedefi var . 2 yıl içinde bekliyorum bu rakamı. bırakın lütfen golden silveri. al at kenara üstat bu hisseye dokunma ama her düşüşü alım fırsatı bil
    Demir bir gecemedi 45-47yi

M.K.A.

6.  Alıntı Originally Posted by KOCHAK Yazıyı Oku
    Demir bir gecemedi 45-47yi

M.K.A.

sizce fiyat mı yalan söyler takas mı?
    5 günde takası yabancı %11 oranında artırarak hisseye 20 kademe değer kazandırmış? (takasın fiyatlar üzerine etkisi demekki pozitif olmuş)
    takas yalan söylemez ise o zaman sabır sabır sabır.
    50 günlük direnci bismillah yeni geçti krdmd bugün ilk defa üzerinde kapanış yaptı..

bir kez daha soruyum sizce takas mı fiyat mı yalan söyler

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    GİTTİ Mİ MERAKIN ? ZARAR GİBİ GÖZÜKSE DE İNANMA SPEĞİN YENİ ORTAYA ATTIĞI OYUNCU
    Bu spek,tam bir kaşarlı...o.ç.

8. petkm
    15 günde yabancı takası %8 oranında artırarak yaklaşık 30 milyon lot mal almış ve hisse fiyatını 4,90 dan 5,62 ye getirmişler..
    72 kademe 15 günde petkm gibi tahtada.. BİZİMKİLERDE GOLDEN CROSS İLE uğrasıyor su yabancıyı takip etsek 10 hareketin yabancıda 7 tanesi gerçek 3 tanesi palavradır. (bende bu oran 9u gerçek 1 i palavradır)

Sayfa 212/1527 İlkİlk ... 1121622022102112122132142222623127121212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •