Trump ın bu vergi indirimi hakkında net olarak söylediği bir şey yokmuş sadece seçim propagandası olarak söylemiş yani, ben 2 farklı makaleye hızlıca baktım ve gördüğüm kadarıyla ortak noktaları bu tarz bir reformdan en çok zengin Amerikalıların kazanç sağlayacağı yönünde, böyle bir reform ABD de 10 yıllık süre zarfında 6-7 trilyon dolar vergi kesintisi demek olacakmış, bu düzenlemeye alternatif bazı fikirlerin olduğu belirtilmiş yani Trump'ın söyledikleri kesin olacak diye birşey yok,
Zaten Trump geldiğinden beri sürekli tokat yedi resmen şamar oğlanı oldu bence, bu yapacağı açıklamalar kabul görse ve kongreden geçse bile en erken 2018 de uygulanabilirmiş makalede böyle demişler, ayrıca bunun zenginler için vergi kesintisi ve vergilerin daha basitleştirilmesi şeklinde olabileceği söylenmiş,
Yani Trump'ın tüm söylemelerinde olduğu gibi ortada net hiçbirşey yokmuş bu yazılan makaleler varsayım ve tahminler üzerine yazılmış...
Kendi adıma bunları okuduktan sonra çok büyük bir olay olmayacağını düşünüyorum sonuçta orası hala Amerika'ymış bunu gördük son 2-3 ayda Trump ülke içinde birşeyleri beceremedikçe sağal-sola sardı, bu vergi kesintiside aynı şekilde sonuçlanabilir...
Trump hakkındaki tek kişisel korkum yapacağı salkaça hamlelerle savaş başlatabilme ihtimali...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri