Kozaa >>>Saatlik sistemde 7,37 Bollinger orta direnç oldu...üzerinde 1 saat kalması, şu anda üst direnç olan 7,48 e tekrar dokundurur..(Saatlik sistem)
Kozaa >>>Saatlik sistemde 7,37 Bollinger orta direnç oldu...üzerinde 1 saat kalması, şu anda üst direnç olan 7,48 e tekrar dokundurur..(Saatlik sistem)
3 ünde de hacim yaratmıyorlar...Yaratılacak hacim yapay hacim bile olsa, şimdilik zayıf..!!!
(Kozaa da Bollinger bant da daralışta....)
Kozal da 12 aylık tahmini kar rakamı; tahmin listelerinde ve yazılı basında asla geçmiyor, belki de baskı var, bilinmez, Finans piyasasında konuşulan rakam 1.450.000.000.-TL//1.500.000.000.-TL. arasında bir rakam olabileceği....Yorum yapabilmek zor, sürpriz bir rakam..inşallah böyle gelir...!!!!! 2018 son çeyreğin durumu belli, akla gelen tek ihtimal çok güçlü satış patlaması mı..??...
Ben bu kozaa dan feci şeklide sıkıldım..
Bütün hedefimde olan hisseler ve bist aldı başını gidiyorlar gözümün önünde.. birtek kozaa da hareket yok.. göz göre göre son 15 günde ortalama %10-15 primlenme kaybettik.. bukadar sahipsizlik ruhsuzluk olmaz.. hicbir haber bilgi yok şirketten.. insanin aklına türlü türlü şeyler geliyor.. bukadar ruhsuzluk,habersizlik,ahlatçının koza yı alacağım açılması,mahkemenin bitecekken terse dönmesi, fazla miktarda alima ragmen %5 ve katlarında yapılması gereken bildirimlerin yapılmaması ..farklı hesaplardan birileri beraber hareket edip.. ancak %5 altında alımlar yapıyor olabilir ? Eğer boyle bir durum varsa bunda mutlaka birilerinin etkisi olmalı.. biryerlerden haber alan bir kitle olmalılar..acaba diyorum sirket satılacak ta bu belirsizlikler bundan mi yaratılıyor hisse fiyatını baskılamak için ?? Bir önceki tepedeki fiyat ve yabancı oranı ile şuanki arasinda neden boyle bir saçmalık oluştu..
Vs vs vs
Ipman kozalaklar, petkim , kardemir pastaları alsak senden ortak?
Sent from my iPhone
Yer İmleri