Sayfa 30/1013 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by etnaxy Yazıyı Oku
    Bu dolarin hali nedir dostlar amerika batti mi noldu
    ABD neden atsın. Adamlar dünya ile kedi- fare gibi oynuyorlar. Dünyada yüzlerce ülke ve sınırları var ama, bu sınırlar ABD için değil, bizler için. Tramp tek kelime ile her şeyi ters-düz edebiliyor. Şu anda yaptıkları , bizim gibi ülkelerde yüksekten sattıkları dolarları ( emanet gibi ) geri alıyorlar. Hem de baya bir ucuzdan topluyorlar. yani eve gelen misafir kapıdan girerken öpüyor, giderken de ısırıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Bankalar makası düşürdüğünde doların yönü genelde aşağı, makas açıldığında yukarı oluyor. Bankadan dövizi aldığımızda zorunlu müşteri olarak kalıyoruz. Yine bu bankanın gecelik dolar faizi gayet iyi. bazılarında faiz bile yok.
    niye zorunlu kalalım? bunun swift'i var elden taşıması var. nerde çok faiz varsa oraya gideriz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dolarda daldakileri sallamaya başladılar...

Geriye geliş konusunda inandırıcılıkları arttığı oranda, DTH lar çözülmeye başlayabilir.

Zaten jöleli takımının kafasındaki de bu.

Peki herkes dayanabilir mi dolar tutma kararlığında?

Bu soruya yanıt olumlu bir yanıt vermek bence giderek çok zorlaşıyor...

Yarın benim için karar günü...

3,60 a doğru bir kararlılık görmezsem, burada da duyuracağım gibi pozisyonumu azaltabilirim...

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dolarda daldakileri sallamaya başladılar...

Geriye geliş konusunda inandırıcılıkları arttığı oranda, DTH lar çözülmeye başlayabilir.

Zaten jöleli takımının kafasındaki de bu.

Peki herkes dayanabilir mi dolar tutma kararlığında?

Bu soruya yanıt olumlu bir yanıt vermek bence giderek çok zorlaşıyor...

Yarın benim için karar günü...

3,60 a doğru bir kararlılık görmezsem, burada da duyuracağım gibi pozisyonumu azaltabilirim...
    kasımda bu işe girerken 1 yıl zaman ve epey bir zarar bütçesi yaptım. ben beklerim sorun değil. leş gibi TL faizde kalmaktansa her an patlayıp gidecek dolarda dururum. en azından devalüasyon stresim yok, TL de her gün eriye eriye bıkmıştım artık.

5. 3.44-3.46 aralığını göze alarak % 40 dolar alış yaptım..adetim değil ama heyecan olsun..
    clandras'ı google'dan tıklayın yaşadığım yeri görün...

6. 3ün altını bekleyenler falan ortaya çıkmaya başlamış. Dönüş yakındır. Geçici sarkmalar olsa da 3.53 ün altında haftalık kapanış beklemiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Trabzon'da balık fiyatları son 30 yılın en yüksek rakamını gördü. Geçen yıl bu dönemlerde kilosu 5 TL'den satılan hamsi bu günlerde 25 TL'yi görürken diğer balık çeşitlerinin fiyatları da 3-4 katına kadar çıktığı gözlendi.

Böyle kar yok...

Ne dolarda ne altında, ne de BİST'te...

% 500 bir yılda.

Hamsi alıp da buzluğa atan (?) yaşadı...

Geçen sene bunu da işaret etseydi ne iyi olurdu...
    Balık fiyatları her yıl artacak, çünkü balık miktarı azalıyor dünyada. Ben 2 yıldır dardanel ton balığı konservesi istifliyorum. 100 kilodan fazla biriktirdim. Uzun vadeli balık yatırımı için en ideal yol konserve bence, üzerinde 5 yıl yazıyor ama 10 yıl dayanıyormuş. Şu anki fiyat benim maliyetin 2 katına yaklaştı. Altından daha iyi getirisi var.

İklim değişikliğinden dolayı 3-4 yıl sonra balığı yemek olarak kullanamayacağız, çocuklara ilaç niyetine çay kaşığı ile vereceğiz az az. Bu yatırımımdan en az 1 e 50 kazanç bekliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by NASH Yazıyı Oku
    Balık fiyatları her yıl artacak, çünkü balık miktarı azalıyor dünyada. Ben 2 yıldır dardanel ton balığı konservesi istifliyorum. 100 kilodan fazla biriktirdim. Uzun vadeli balık yatırımı için en ideal yol konserve bence, üzerinde 5 yıl yazıyor ama 10 yıl dayanıyormuş. Şu anki fiyat benim maliyetin 2 katına yaklaştı. Altından daha iyi getirisi var.

İklim değişikliğinden dolayı 3-4 yıl sonra balığı yemek olarak kullanamayacağız, çocuklara ilaç niyetine çay kaşığı ile vereceğiz az az. Bu yatırımımdan en az 1 e 50 kazanç bekliyorum.
    5 yıldan fazla bekletme, kanserojen ağır metal oranı artıyor. büyük derin dondurucusu ve elektriği sağlam olanlar(jeneratörlü site) dondurarak saklayabilir. -22C'de senelerce durabilir.

Sayfa 30/1013 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •