Sayfa 803/1000 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Meyve ve sebzenin de fiyatı Antalya'da üretildikten sonra İstanbul'a nakledilip marketlere dağıtıldıktan sonra neredeyse 3 kat pahalanıyor.

Dağıtım denen olayın içinde tüm elektrik şebekesinin bakım ve onarımı geliyor.

Bence abartmamak lazım.

O bedeli bir şekilde alırlar zaten.

Kazık yerken de rahat olmak en iyisi işin diğer yönünden...

Not: Hissenetin bütün popüler başlıkları tüm mal ve hizmetlerin pahalılığı üzerinde sohbetle doldu taşmakta.
    Dağıtım şirketleri ozellesmeden once, bütün alt yapı yatırımları yapıldı, hatlar yer altına çekildi eskisi gibi arıza verecek etkenler minimuma indirildi, yani alan şirketler zaten yeni yatırım yapmıyor, bakım onarım masrafı da fazla değil, devlet kar edilebilir noktada yatırımı yapıp, özel şirkete devretti.

Dowa fena verdiler

3. matrikste yok ama

investing de günlük grafikte 5.11 görülüp büyük ikili dip ve ardına boğa reversal gibi görünüyor grafik tam bir boğa halinde şuan. hata veya dğil açtın mı böyle görünüyor.

Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    matrikste yok ama

investing de günlük grafikte 5.11 görülüp büyük ikili dip ve ardına boğa reversal gibi görünüyor grafik tam bir boğa halinde şuan. hata veya dğil açtın mı böyle görünüyor.
    Öyle bir işlem yok investing onu sabahtan düzeltti. Euroyu işe akşam üstü düzeltti. Bi ara %4 primli gözüküyordu

5. 30 ocak fed belasini kazasiz atlatirsa dolar 5.50 uzeri hizla atar ama fed belasi buyuk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İnsanoğlu'nun, hangi devirde yaşamış olursa olsun (taş devri ya da günümüzde), temel yaşamsal amacı, vücut ısısını kaybetmeme gayretidir. Ev inşa etmenin de, yiyecek ve içecek bulmanın özünde bu temel yaşamsal amaç yatar.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Öyle bir işlem yok investing onu sabahtan düzeltti. Euroyu işe akşam üstü düzeltti. Bi ara %4 primli gözüküyordu
    görünüyor halen 5dk da var haftalık veya aylık olarak seçin oradada var

işlem olup olmaması önemli değil görünmesi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Dağıtım şirketleri ozellesmeden once, bütün alt yapı yatırımları yapıldı, hatlar yer altına çekildi eskisi gibi arıza verecek etkenler minimuma indirildi, yani alan şirketler zaten yeni yatırım yapmıyor, bakım onarım masrafı da fazla değil, devlet kar edilebilir noktada yatırımı yapıp, özel şirkete devretti.
    Elektrik faturasını, kayıp kaçak (zaten artık görmüyoruz) dağıtım şu bu göstermeden tek bir fiyat üzerinden bize faturalasalar,Sonra da o faturadan nasiplenen şirketler o bedeli kendi aralarında paylaşsalar neye takılacağız acaba?

Üretim ve dağıtım şirketlerinin farklı olması buna neden olmakta.

Çok rahatsızlık yaratırsa, aynen gizledikleri kayıp kaçak olayı gibi bunu da gizleyebilirler.

Demem o ki, elektriğin bedelini kullanan bir şekilde ödeyecek. İşin garip tarafı bu ülkede kullanmayan bile bir şekilde bedel ödemekte...

Sayfa 803/1000 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •