Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 4173 madde; 1 - 8 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by icihan Yazıyı Oku
    seni engelledim ama sistem yine de mesajları gösteriyor.

ben kimseyi zorluyorlar demedim

cümlenin sonuna YTD yazmak seni sadece kanunen koruyabilir

"sebep" olduğun olursa vicdanını koruyamaz..

bu da benim fikirlerim tabi..
    Yav senin gibi paranoyay bağlayan insanlar sudan nem kapar ve her yorumu kendi üzerine alınır yada her yoruma cevap yazma hissi duyar
    Kardeş millet tavanda olacak der,tabanda olacak der,biz sattık diye o sat diyenlere vebal aldınız mı diyelim?
    Çocuk gibi iş yapmayın binlerce yl tlik işlemler yapıyoruz kimse kimseye inanmazda inanmak zorundada değil şu vebal işlerini bırakın
    Benide engelle senin çocukça yorumlarını görmek istemiyorum
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

2.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Yav senin gibi paranoyay bağlayan insanlar sudan nem kapar ve her yorumu kendi üzerine alınır yada her yoruma cevap yazma hissi duyar
    Kardeş millet tavanda olacak der,tabanda olacak der,biz sattık diye o sat diyenlere vebal aldınız mı diyelim?
    Çocuk gibi iş yapmayın binlerce yl tlik işlemler yapıyoruz kimse kimseye inanmazda inanmak zorundada değil şu vebal işlerini bırakın
    Benide engelle senin çocukça yorumlarını görmek istemiyorum
    Sn tiger, bunlar z kuşağı hemen ağızlarına bal sürülsün istiyorlar.
    Alırlar satarlar sonra suçlu ararlar.yolacaksın böyle kazları
    Acımayacaksın.tabandan alırlar sonra bir taban daha yerler,tavandan alırlar taban yerler.uyarmak suç onları o yüzden uyarmayacaksın bırakacaksın bulanık suda avlansınlar

3. Ne salladı be.

4.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Sn tiger, bunlar z kuşağı hemen ağızlarına bal sürülsün istiyorlar.
    Alırlar satarlar sonra suçlu ararlar.yolacaksın böyle kazları
    Acımayacaksın.tabandan alırlar sonra bir taban daha yerler,tavandan alırlar taban yerler.uyarmak suç onları o yüzden uyarmayacaksın bırakacaksın bulanık suda avlansınlar
    Evet goygoycular kağıt 0.93 taban.
    Uyardık yeni arkadaşları bu spek kağıdı almayın diye ama burda bana demediklerini bırakmadılar.

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Evet goygoycular kağıt 0.93 taban.
    Uyardık yeni arkadaşları bu spek kağıdı almayın diye ama burda bana demediklerini bırakmadılar.
    üç gündür neredeydin hocam, millet %50 cebe koydu

6.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    üç gündür neredeydin hocam, millet %50 cebe koydu
    Sn viva avgyo daydım üç gündür bugün gelebildim

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Sn viva avgyo daydım üç gündür bugün gelebildim
    Hoş geldin, yazdıklarına hiç lafım yok, istediğin gibi yazabilirsin, ben hiç etkilenmem. Ancak 70-80 arasındayken yazdıklarından etkilenip satanlar oldu. Yazık oldu, 90 aldığımda bana da altan gönderdin. Gerek yok bunlara o doksanlar, 79 maliyet oldu ve dün yazdım 91 den çıktım. Daha da beklesen 5000 karla çıkacaktım. Olsun kısmet bu kadarmış, bu kağıdın kumar kağıdı olduğunu bilmeyen yok, varsa öğrenmiştir. Tekrar hoş geldin, istediğini yazabilirsin. 11 den 0.80 gelmiş kağıda, 50 kr 40 olur demek bence iyi bir şey değil.

8.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Hoş geldin, yazdıklarına hiç lafım yok, istediğin gibi yazabilirsin, ben hiç etkilenmem. Ancak 70-80 arasındayken yazdıklarından etkilenip satanlar oldu. Yazık oldu, 90 aldığımda bana da altan gönderdin. Gerek yok bunlara o doksanlar, 79 maliyet oldu ve dün yazdım 91 den çıktım. Daha da beklesen 5000 karla çıkacaktım. Olsun kısmet bu kadarmış, bu kağıdın kumar kağıdı olduğunu bilmeyen yok, varsa öğrenmiştir. Tekrar hoş geldin, istediğini yazabilirsin. 11 den 0.80 gelmiş kağıda, 50 kr 40 olur demek bence iyi bir şey değil.
    Güldürme beni sn viva ben kimseye sat demedim sadece almayın ki dönsün dedim yine benim dememle tukarı döndü ama anlamak için biraz farklı bir düşünce lazım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •