Sayfa 409/521 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

Alıntı Originally Posted by altayfrt Yazıyı Oku
    İş bankasındandamı çalışıyor galp

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

özellikle iş ve şeker...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

isteseler çok rahatlıkla tavan yapabilirle...

3. Aynen maliyet ortalaması 1 tl üzerinde çogu kişinin bugün alanlarda 2 gün sonra satçak...

Alıntı Originally Posted by hamsi70 Yazıyı Oku
    Takip ediyoruz arkadaşım.paylaşımların çok faydalı.Elimizden bir şey gelmiyor mecbur bekliyeceğiz.
    ,

paylaşıyorumda,paylaştığımdan kendim yararlanamıyorum

5. kazandığımız günlerde gelecek inşallah.ben umutluyum.bir kaç aya kalmaz iyi yerlere gelecektir.maliyeti 4-5 lerde bir çok kişi var.galiple şirket arasında çekişme vardı.onun yüzünden buralara düştü. Bu da bittiğine göre özellikle Brütten çıktığımızda çok hareketlenir diye düşünüyorum.

6. bedellisi var ondan 1 in üstü almazlar

7.  Alıntı Originally Posted by altayfrt Yazıyı Oku
    Aynen maliyet ortalaması 1 tl üzerinde çogu kişinin bugün alanlarda 2 gün sonra satçak...

Yanlış biliyorsunuz. Bugün alırsanız yarın satarsınız. 1000 lot al yarın sat ama paranı ancak pazartesi hesabına geri gelir. Hesapta görünür ama onu kullanamazsın. Dün alanlar bügün satabilir. Tekrar alabilir, aldıklarını satamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Yanlış biliyorsunuz. Bugün alırsanız yarın satarsınız. 1000 lot al yarın sat ama paranı ancak pazartesi hesabına geri gelir. Hesapta görünür ama onu kullanamazsın. Dün alanlar bügün satabilir. Tekrar alabilir, aldıklarını satamaz.
    Sagol kardeş...

Sayfa 409/521 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •