Sayfa 255/343 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bakab'ın kullandığı hammadde polietilen ve polypropilen. Bakab ağırlıklı olarak kendi şirketlerinden yani Polibak ile Bareks'ten alıyor. Durdo ile Bakab çok farklı. Bakab'ın kağıt veya karton üretimi yok diye biliyorum.Ben b2bpolymers sitesinden takip ediyorum.

Ayrıca hisse fiyatı endekse göre geride kaldı. Hiç iyi bilanço beklentisi olan bir hisse gibi hareket etmiyor.
    Durdo hammaddeyi kartonsandan aldığını topikten duymuştum..onun dışında hangi maddeyi kullanıyor ? döviz bazlı mı alıyor ? bilmiyorum..durdonun kullandığı hammaddeyi bakap da kullanıyor olmalı diye düşünüyorum...çünkü ikisi de baskı ve ambalaj...stok konuları hakkında şirkete bazı sorular sormak istiyorum ama bilanço vakti olduğu için çok ketumlar...kolay kolay bilgi vermiyorlar...

durdonun hammadde ve stok konularını iyicene araştırmak istiyorum...bunun için şirketin de bize bilgi vermesi lazım...

bakapın durgunluğuna ise bence aldanmamak lazım...her halükarda iyi bilanço açıklayacak...güzel bir çıkış beklentim var..yalnız elimde bakap hiç yoktur...şu anda durdoya odaklandım...durdodan beklentilerim büyüktür...durdo güzel bir bilanço açıklayıp ederine giderse ve bende o sırada satacak olursam almayı düşündüğüm ilk hisselerden biridir bakap...

ben bakaba da durdoya da başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sn Keko siz durdoda beklemeye devam edin. biz alnusu bitiriyoruz... az kaldı... tren kalkıyor bu kez insallah..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by dermite Yazıyı Oku
    Sn Keko siz durdoda beklemeye devam edin. biz alnusu bitiriyoruz... az kaldı... tren kalkıyor bu kez insallah..

hayırlı uğurlu olsun dostum..umarım tez zamanda yola çıkar...ama çıkmaz ise ve beni bekleyecek olursa da yok demem...ama gönlüm kazanmanızdan yanadır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Biz Alnusu bitirene kadar siz durdodaki isi bitirip gelirseniz bekliyoruz . 45 bin lot kaldı.

5.  Alıntı Originally Posted by dermite Yazıyı Oku
    Biz Alnusu bitirene kadar siz durdodaki isi bitirip gelirseniz bekliyoruz . 45 bin lot kaldı.

bu kadarcık hisse mi baskı yapıyor ?? bu miktar nedir ki dostlar ??? ben bile tek başıma şu anda 25 bin alabilirim ...durdo beklediğim bilançoyu yollarsa tek başıma dahi hepsini alabilirim buralardan...

biraz sabır dostlar bu engel kalkacaktır...durdo hele bir bilançoyu yollasın durumu görelim...

6. alnus ne yaptıgı belli olmayan ve tahtanın dengesini bozan bir kurum oldu son dönemde.. 4.40lardan tek basıma goturur bosaltır para yaparım dedi 5.30 lara cekti ama biraz mal yedi 5in üzerinden (11.ay) ve altından kalkamadı.. simdi elindeki bitmeye yaklaştı.. ha şu da olabilir.. alnus 4-5 kurumluk bir organizasyonun parcası da olabilir.. oyle ise su denebilir.. mal toplamaya calistılar ama olmadı mal gelmedi. mal buradan gelemezdi de... 2.5x FD/Vafok degerinden elindeki bakabı verecek adam bence kalmadı..
    Ey alnus ve arkadasları niyetiniz mal almaya calismaksa önce eli çok ciddi yükseltmeniz lazım... bu rakama bakab alamazsınız.

7. Sayın dermite bu aralar tarzınız olmayan bir şekilde çok sık yazmaya başladınız. Yine tarzınız olmayan bir şekilde çok yüksek rakamlar telaffuz ediyorsunuz.

Genelde siz olumlu yazılar yazdıktan sonra hisse düşüyor. Devamlı olarak alım-satım yaptığınızı yazmıştınız. Bu kadar sık ve olumlu yazılar yazmanızı elinizde gereğinden fazla mal oldu ve satmak istiyorsunuz diye algılıyorum.

8. BAKAB - Bak Ambalaj

11 mart'a 27 işgünü kaldı...

Sayfa 255/343 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •