Sayfa 149/999 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çok sıkıcı değil mi dudu abi? Tatsız tuzsuz bir hayat
    gururlu ve onurlu yaşam için lazım bunlar..millet güzel arabayla işe gidiyor patrondan fırca yiyor tüm gün, akşam eve güzel arabasıyla dönüyor evde de karısından fırca yiyor : D

4.80 olası bir rakam hatta aşağısı bile olabilir Sayın Başkan Erdoğan enflasyona dair mesajları verdi kalıcı çözümler bekliyorum

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    gururlu ve onurlu yaşam için lazım bunlar..millet güzel arabayla işe gidiyor patrondan fırca yiyor tüm gün, akşam eve güzel arabasıyla dönüyor evde de karısından fırca yiyor : D
    Hayatta her seyin bir bedeli var..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Ne varsa yine mevduatda var borsadaki şu son ralli sansına yakaladık yoksa ondada tersde kalıp aylarca çıksın diye tutacaktım parayı .
    Mevduat stopaj avantajı zamanında parayı bağlayan arkadaşları kutluyorum ben faizler artar diyerek bağlamadım .Arada bir iki kez eurotl al sat yaptım ,sadece viopda eurotl uzun kontratlar var şubat sonu vadeli ..orda bile zarar ..
    20 nin altına inmediği sürece veya secim sonucuna göre mevduat kral,dolar yalan derim .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Ne varsa yine mevduatda var borsadaki şu son ralli sansına yakaladık yoksa ondada tersde kalıp aylarca çıksın diye tutacaktım parayı .
    Mevduat stopaj avantajı zamanında parayı bağlayan arkadaşları kutluyorum ben faizler artar diyerek bağlamadım .Arada bir iki kez eurotl al sat yaptım ,sadece viopda eurotl uzun kontratlar var şubat sonu vadeli ..orda bile zarar ..
    20 nin altına inmediği sürece veya secim sonucuna göre mevduat kral,dolar yalan derim .

20 yılda bir yıl kral olur...Ona denk geldin..Krizlerde sadece kral olur.

7. Erdoğan: CHP 1946-1947.de Sandıkta Hile Yaptı,
    72 yıl önce de Mersin Arslanköy.de muhtar seçimlerinde usulsüzlük yaptığını söyledi

Yeter reis çok geriye gittin. Sözün bittiği yer ben pes ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    20 yılda bir yıl kral olur...Ona denk geldin..Krizlerde sadece kral olur.
    Faizler düşmeye başlarsa 16-15 altına gelirse bir anda asla mevduatda olmam .Gayrimenkule gecerim ,borsaya gecerim birsey bulurum ama mevduatda öldürmem parayı.
    Şu an için kral demek istedim bende

Sayfa 149/999 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •